Ben internet üzerinde aldım 4 kutu. düzenli olarak günde iki kere kullanmadım, o yüzden dört aydan fazla sürdü kullanmam. saç çıkarttığı konusunda bişey diyemem, ama kullanırken sanki güçlü gösteriyordu, bu durum tabii ıslandığı için saçlar şişiyor ondan da olabilir.
Her neyse, tekrardan almayı düşünüyorum ancak sahte olabileceği ile ilgili netten yazılar okuduğumdan ve faydası konusunda da elimde belirgin bir kanıt olmadığı için teredütteyim.
Düzenli kullanmadan ve bir kaç ay kullanmadan bir başarı elde edemeyeceğimiz söyleniyor. ben de günde iki kere her zaman kullanamadğım ve etki etmeye başlaması düşünülen bir kaç ayı geride bıraktıktan hemen sonra bıraktığım için ürün hakkında çık kararsızım.
Sahtelerinin farkı içinde %5den daha az minoksidil olması olduğu için bakarak anlamak mümkün değil ve içeriğinde çok az da olsa minoksidil olduğu için yeterince olmasa da biraz fark yaratabiliyor olması yine sahteliği konusunda bir değerlendirme yapılmasını zorlaştırıyor. Ambalajında da ıslak tarih baskısı dışında bildik matbaa baskısı öyle sahtesini ayırdedecek bir tarafını göremedim. içinde mührü var deniyor ama baskı sırasında onu halletmek çok zor olmasa gerek.
hasılı kelam aklım pak darou da kaldı

bu arada konu hortladı, ama her zaman güncel olabilecek bir konu ve yeni yorumlar geleceği muhtemel olduğu için başk arkadaşların da işine yarar sanıyorum bu konun yniden tartışılması.