Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

Sitemiz 10 k tekili vardır.Yabancı dizi izleme sitesidir.Kullanıcı çok uzun süre sitede duruyor.Özel temamız var ve birçok özelliğimiz mevcut.Şuanda bulunduğumuz sunucu cloud sunucu 8 gb ram ve cpu var hala site tank gibi.Host firması temanı optimize et diyor.Yani bugün baktım daha 80 k lık film sitesini adam 40 euroluk sunucuda barındırıyor roket gibiBu yüzden inanmıyorum host firmasına.Öncelikle kesinilkle +50 k yı bile kaldırıcak site asla ve asla yavaşlavıp kapnamıcak bir sunucu istiyoruz.Yurtışı lokasyon olmalı.Fiyatlarını tekliflerinizi bekliyorum.

Suncu alındıktan sonra sitede yavaşlama kapanma olursa eğer kesinlikle yok temanızı düzeltin yok çok cpu yiyior gibi host firması yalanlarını söylücek kişiler bize bulaşmasın ASLA !

Site sektörüne n bilinen sitelerinden biridir.Birkez taşındımı çok çook uzun süreler çalışmaya devam etmek istiyoruz.
Merhaba;

İngiltere lokasyonlu SSD VDS konumuzu incelemenizi öneririz, sunucu kurulum sonrası sunucu optimizasyon ve güvenlik ayarları tarafımızdan yapılmaktadır. Böylelikle sunucunuz aynı özellikteki sunuculara göre çok daha performanslı olup daha fazla hit kaldırabilecektir.

https://www.r10.net/vps-hosting/1080...imizasyon.html