yigido5806383 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini senden önce kullanan olmuştur büyük ihtimal.
Sonra boşa çıkmıştır sen almışındır.
Aynen öyle olmuş.

Ban kaldırılması için müracat ettim aşağıdaki mail gönderildi.

Alıntı
Sayın Kullanıcımız,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Gerçekten de hesabınızda bir duraklatma uygulaması bulunmaktadır. AdSense ekibi, kısa bir süre önce, iki aşamalı yeni bir yayıncı başvuru onay sürecini uygulamaya soktu.

Bu süreçteki ilk aşamada, siteniz ve hâlihazırda bize iletmiş olduğunuz hesap ayrıntılarınız üzerinde bir ön kontrol gerçekleştirildi. Bu kontrolün ardından, size AdSense hesabınıza erişim izni verdik. Şu anda, AdSense reklam kodunu doğrudan sitenize yerleştirebilirsiniz.

Başvuru sürecindeki ikinci aşama için reklam kodunu sitenize yerleştirmeniz istenir. Siteniz, reklam gösterimleri oluşturmaya başlamanızın ardından uzmanlarımız tarafından incelenir. Bu süre esnasında, sitenizde geçici "boş reklamlar" sunacağız. Başvurunuz bu ikinci ve son aşamada onaylanırsa, sitenizde reklam yayınlandığını görmeye başlarsınız.

Diğer ve daha ayrıntılı bilgiler için lütfen resmi AdSense blogundaki şu gönderiye bakın: http://adsense-tr.blogspot.com/2011/...ru-sureci.html

Reklam kodunuzu uygulamayla ilgili yardım için lütfen kılavuzlu turu izleyin: http://goo.gl/vDbG4

Başlarken yardım almak için lütfen AdSense Akademisi'ni ziyaret edin: http://goo.gl/MrCNt

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi