Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam, hislerini az çok anlayabiliyorum

Hocam benimde birkaç apim farklı zamanlarda kapandı ama 6 aydan fazla bir süre dayanan apim için şunu söyleyebilirim;
- Diğer apilerle beraber aynı tarayıcıdan kullansam da kaydoluğumda da hesaplarına girdiğimde de key, secret gibi bilgileri almam gerektiğinde modem panelinden ip sıfırlayıp çerezleri silip giriş yaptım
- TT için asla apiyi kullanmadım
- Reklam attırmam gerektiği durumlarda asla aynı kelimeleri kullanmadım, birkaç satırlık random kodlarla farklı tweetlere böldüm
- Apide kullanıcı uygulamayı kaldırmış mı sorgusunu 1 kere bile kullanmadım, bana göre apinin ömrünü sınırlayan faktör fazla gönderilen api sorgusu

En sonunda da bunları yaptığımda apimin asla kapanmayacağını düşünsem de birkaç ay önce gelen kurallardaki 100.000 farklı kişinin uygulamaya giriş yapmasında kurumsal bir firma olduğunuzu ve twitter'ın lehine uygulamalar geliştirdiğinizi twitter'a belirtene kadar uygulamalar kapanmasını maddesini atlamışım

Sonunda kapandı uygulama tabii ki. Twitter'ın eninde sonunda bir şekilde sizi bulacağınızı ve apinizi kapatacağınızı düşünerek her ihtimale göre tedbir alırsanız sonuna kadar dayanır apiniz