Androidden el yaka silktim resmen 5S aldım kafam cidden rahat. Donma vs unuttum şahsen kasmıyor bile hatta kendi kendime bazen acıyıp açık uygulamaları kapatıyorum bukadarda yüklenilmez diye
Herkese tek tek alıntı yapmayayım en son mesajı yazana alıntı yapayım herkese mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Suyun altında denildiği gibi su geçirip geçirmemesi zerre umrumda değil. Kaldı ki Sivas'tayım şu anda Sivas'ta deniz de yok

Havuzu da pek sevmiyorum zaten.

O yüzden almayacaktım Xperia'yı sadece görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Elime alip kullanmadım hiç cihazi şahsen. Ama yakından gördüm tabii ki
XPeria Z2 hakkında şahsi yorumum: Fiyatı çıktığından ilk 1 sene içinde pek fazla düşeceğini sanmıyorum. Cihazın özellikleri ve 3G Ram'i muhteşem olmuş bellek olarak. Z2'yi tamam öneriyorsunuz da Note 2 kullanıyorum zaten arkadaşlar 5.5 inc büyüklüğünde telefon, Z2 zaten 5.2 yani arada pek fazla fark olmayacak
Samsung Galaxy S5 hakkında şahsi yorumum: Galaxy serisine mi önem vermiyor yoksa Note 2'ye mi hiç bir şekilde anlamıyorum bu Samsung'u artık. İlk başta akıllı cihaz dünyasına muhteşem girip bu kadar amatörce ve Note 3'e 3 GB ram koyup Samsung Galaxy S5'e 2 GB ram koymak gerçekten hiç akıllıca bir şey değil. Hem de fiyatı da Note 3'ten pahalı gördüğüm kadarıyla. Yeni çıktığı içindir. Telefonun ölçüleri Note 2'den biraz küçük zaten.
Note 2'de zerre donma vs. yaşamıyorum ben. Sadece çift elle kullanılıyor telefon. Ellerim o kadar büyük değil telefonu kullanmak için yetersiz kalıyor. Dediğim gibi tek kötü özelliği telefonun çok abartı büyüklükte olması. Yoksa her şeyinden memnunum. Tek elle kullanmadım şu güne kadar hiç maalesef.
Aradığım özellikler aslında tam olarak şöyle;
- Kamerası en az S4 kadar güzel ve net olmalı.
- AppStore ya da Uygulama dünyası geniş olmalı.
- Oyunla pek işim olmuyor telefonda, oyun hiç oynamıyorum desem yeridir.
- Ses kalitesinin iyi olması müzik dinleme zevkimi artıracaktır.
- Kamera çözünürlüğü ve kalitesi kesinlikle önemli çünkü kamerayı çok kullanıyorum her yerde. Gerek video gerek fotoğraf olarak.
- Alo desin yeter.

- Belleği fazla olsun. 8 GB bana gayet yeter yani hatta artar bile.
Yukarıda saydığım özelliklerden ötürü ve daha önce iPhone kullanmadığımdan dolayı pek iPhone olayına sıcak bakmıyorum. Hem farklı bir işletim sistemi hem sevmediğim bir sürü sevimsiz özellik ve belleğinin artırılmaması(galiba).