Üstad sen öncelikle
http://www.w3.org/standards/ standartları ile Google'ın Algoritmik standartlarını bir mukayese et kendince.. "Web standartları > Google İstediği Web Sitesi" eyv ona sözümüz yok, fakat temele indiğinde google için ekstra şeylerde yapman lazım.
News'e kayıt olmak için neden künye istiyor google ? ( Künye oluşturmak w3 standartlarında mevcut mu ?! ) - Sebep = Güven, bence mantık aynı, bak ben bence diyorum sen hala alakası yok diyorsun.. Sen sadece bir SEO yorumcususun.
Google news künyesini resmi sayfalarında duyurmuş, ben de onu soruyorum humans.txt ile ilgili bir tane yazı var mı google resmi sayfalarında ? yok. humans.txt diye bir standart bile yok.
ispanyadan 5 kişi bir web sitesi açmışlar sazanlar atlıyor o kadar. adamlar bile site yazarlarını belirtmek için kullanılabilir olmasından başka hiç bir iddiada bulunmamışlar, bu olguyu geliştiren kişiler bile methiye düzmezken sen bundan
Alıntı
Özellikle blog tarzı tutulan web sayfaları için oldukça önemli ve prestijli bir olgu olan Humans TXT den bahsetmeye çalışacağım
şeklinde bahsedip, olmayan birşeyi milletin kafasına yalnızca link paylaşmak için sokuyorsun.