belgen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk mesajımı dikkatli oku, ondan sonra cevabını gözden geçir. okumak zahmetli geliyorsa ilgili kısmı aşağıya yapıştırıyorum

bana bir tane humans.txt'nin önemini anlatan google kaynaklı makale gösterebilirmisin . gösteremezsin, çünkü yok.

"çok fazla meşhur olmamak" ne anlama gelir anlamadım, size hatırlatayım burası; bu konunun açıldığı yer Google Optimizasyon > Serp İpucu >

Google ile ilgisi olmayan bir konunun, üstelik seo'ya hiçbir katkısı olmayan saçma sapan bir txt dosyasının yalnızca "siteye hit gelsin de nereden gelirse gelsin" mantığı ile paylaşımına karşıyım.

Şimdi öncelikle canım kardeşim, sen burada google mühendisi değilsin, kesinlikle etkisi yok demen başlı başına yanlış, sen sadece yorumcusu, hepimiz bu sektörde yorumcuyuz, iyi yorumlayan, iyi anlayan bişeyler yapabilmekte. Hiç kimse burada en saçma mevzuda bile bunun ve ya herhangi başka bir mevzunun SEO'ya etkisi yoktur diyemez. Matts Cutts bile kendi ile 3 ay aralıklarla çelişiyorken, bu özgüven size zarar verir benden söylemesi.. konuda çok yeşillendi gerek yok, okuyan içine sinen uygular içine sinmeyen basar geri döner, ben art niyet arıyorum burada ve bu hiç hoş değil.

Ayrıca dediğim gibi yorumluyoruz, ben etkisi olduğunu düşünmüşüm ki yazmışım, kimseye beylik laflar etmemek içinde emin değilim demişim. Asıl samimi olmayan çok biliyor tavırlıdır bu sektörde.