http://www.google.com/humans.txt
Cevap yeterli olur sanırım sizin için ve konunun önemini bilmeyenler için.
Gereksiz ve saçma olan şey bence sizin bu yersiz cevabınız. Gün içinde onca lüzumsuz konu açılıyor bu kategoriye bence negatif enerjinizi ve yorumunuzu o konulara saklayın siz.
Zaten kimse idda etmiyor SERP veya SEO ile ilgili var diye. Azıcık araştırırsanız anlarsınız var oluş sebebini.
Not Human.txt G+'dan evvel oluşan bir yapı'dır. Çok fazla meşhur olamasının sebebi google kadar bütük bir yapı olmamasıdır.
ilk mesajımı dikkatli oku, ondan sonra cevabını gözden geçir. okumak zahmetli geliyorsa ilgili kısmı aşağıya yapıştırıyorum
Alıntı
"google yalnızca robots.txt'ye espri olsun diye google.com/humans.txt dosyası koymuş."
bana bir tane humans.txt'nin önemini anlatan google kaynaklı makale gösterebilirmisin . gösteremezsin, çünkü yok.
"çok fazla meşhur olmamak" ne anlama gelir anlamadım, size hatırlatayım burası; bu konunun açıldığı yer Google Optimizasyon > Serp İpucu >
Google ile ilgisi olmayan bir konunun, üstelik seo'ya hiçbir katkısı olmayan saçma sapan bir txt dosyasının yalnızca "siteye hit gelsin de nereden gelirse gelsin" mantığı ile paylaşımına karşıyım.