hangi aramada 2. sırada hocam, ayrıca o siteyi bende sıkça görüyorum, o site için değil sözüm meclisden dışarı ama hızla yükselen sitelerin çoğunluğu hacklink, başka bir açıklaması olduğuna inanmıyorum, güncellik ve özgünlük oyun sitelerinde hikaye bence.
Google hala hacklink yiyor mu?

Bizlere zararlı deniyor, yapmayın deniyor ve bu hileler hala geçerli oluyo gerçekten saçma, teşekküre derim hocam yorumunuz için
Oyun sektörü envai çeşit SEO'ya sahiptir. Oyun sektöründe ben bir algoritma biliyorum diyen aslında bu işi bilmediğini gösterir. Kısa vade'de illegal olan yöntemlerle veya 10 domaini aşırı gerekli/siz backlinklerle besleyerek tamamını 1 domaine 301 yaparak o noktaya gelebiliyorlar. Günümüz şartlarında zirvede olan kelime sahiplerinin çoğu bu 301 yöntemini kullanmaktadır. Tadına doyamayan zaten yerli/siz domain alıp tamamını yükseleceği domaine yönlendirmekte. Diyeceğim şudur ki, bilmediğiniz çoğu uygulamalar bilakis var. Şahısın index sayısı yeterli ise, içeriği sandbox yaratmıyorsa sürekli içerik girmesine gerek yoktur.
Kısaca eski kafayı sürekli tazeleyen kazanıyor.
Demek istediğinizi kısmen anladım. 301 çekme metodunu bende duydum, kime bir proje anlatsam 'olum varya haftaya bi 301 çekeriz tamamdır bu iş, en azındanzararımız olmaz' demeye başladı. Bu yöntemi iyice araştırayım en iyisi. Çok teşekkür ederim