Kısaca;
Merhaba Arkadslar Arada Böyle ilginç Şeylerle Uğrasıyorum Bugun Sizlerden fikiralmak istediğim sey aşağıda resimlerini göreceginiz gibi. bir canlı kayıt ve cevirici aracı.
Nedir Bu Zımbırtı;
Bu zımbırtı online ortamdaki rmtp,mms,acc,mp3 vs.. türünce tümünü kapsayan bir protokol kayıt edicidir. yani belirttiğiniz bir Live Stream adresten akışı Tarihli Katagorize ve kayıt etmeye yarar yani otomasyon bir görüntü ses arşiv yazılımıdır. henuz pilot denemeleri yapılmakta olup küresel internete henüz açılmamıştır. gelecek eleştirilere ve fikirlere göre bir süre daha pilot uygulamayı devam ettirip daha sonrasında kitleye sunabilecek bir yaızlımdır.
128GB Ram Sunucu Üzerinde suan 20 farklı Accound ile eş zmanlı kayıt yapabiliyoruz. her accound için farklı yayın adresleri tanımlanabiliyor. örneğin A kullanıcısı rtmp kayıte derken B kullanıcısı Radyo yayınlarını kayıt edebiliyor..
ayrıca ftp,youtube,vimeo,dailymotion vs.. gibi servislere elinizi sürmeden kayıt yüklemelerinizi yapabiliyor. tek yapmanız gereken akış listesi oluşturmak
zaten resimlerden de anlayacagınız gibi ön planda basit arka planda ise tam bir kargaşa
Bu yazılım için görüşlerinizi okumaktan zevk duyacağım bil hassa eleştirilsel olanları bekliyorum.. proje için işe yarar veya yaramaz tartışılır tabiki sadece bir çalışır prototip hazırlamış bulunduk. ve tartışmak amacı ile size konuyu açmak istedim nerde kullanırız ne işe yarar nasıl geliştirilebilir. reklamı duyrulması projenin yayınlanmasından kullanımına kadarki her fikri yazabilirsiniz.
beniz buradan tanıyan arkadaslar az çok bilirler. Gerekli şartlar saglanırsa ben yaptığım tüm projeleri ya tamamen gnu yayınlıyorum veya yayınlanmayacak kadar karmaşık ise bunu ucretsiz hizmet olarak sunuyorum. bu projeninde reklam getirileri dısında hiç bir ticari amaç düşünülmemiştir.
kısaca toparlayalım : Neyapacagız bu program ile ?
Şimdiden teşekkurler...
Prototip Ekran Görüntüleri
BİTMİŞ KAYIT (Son Çıktı) FTP KLASÖRÜ >