bende size katkıda bulunmak istiyorum belki alırsınız kanalı.
izlenimler 83% ERKEK ! yani ****** tarzi bişey büyük ihtimal.
kanal henüz 1 aylık ama istenilen fiyat 1500 tl .Serkanbeyin ortalama fiyat tavsiyesi var kanal 3 ay ayakda durabildiyse bu istenilen fiyat olabilir ama 1 aylık kanala 1500 tl banada cok geldi. arkadaş henüz 18 günlük forum üyesi. daha önce ticareti nerdeyse yok tabi buda güven icin eksi bi not.
gelir neden 20 kat artı: muhtemelen resimlerdede gördüğünüz gibi videonun bitanesi patlama yapmış ve paranın en büyük bölümü o tek videodan geliyor.
karar sizin tabiki. ama meblağ büyük geldi bana onun icin sizi aydınlatma ihtiyacında hissetim. ister alırsınız ister almasınız
merak etiğim şey videolar TEK konumu yoksa KARIŞIK mı ?
Videolar tek kategori sadece erkeklerin izleniminde sizin aklınıza *** kategorisi geliyorsa o sizin probleminiz bu kategoriyle uzaktan yakından alakası yok . Konu olarakda köy-toprak kategorisi diyebilirim özetle.Yani gidipde toprak işlerinin bayanların izlemesi beklenmez.Üstelik Serkan abinin tavsiyesi ile 15 gün bekledim normalde daha önce satmak istiyordum bana söylediği 15 gün bekle kazanç stabil bir şekilde ilerliyorda kazanç sabittir o yüzden bekledim ve sonuçlar yukarda .Zaten izlenim düşük fakat miktar yüksek nasıl bir patlama olma olasılıgı var kanal görüntüsüde yukarda lütfen yorum atmadan biraz daha düşününüz 1 ayda 40 k izlenim alan bir video nasıl patlama oluyor üstelik patlayan bir videode 15 gün boyunca stabil bir artış olmaz. Lütfen dikkatli yorum atarsak arkadaşlarımızıda yanıltmaz olmazsınız.Bu arada istediğim fiyat çok ucuz millet awe kanallarını bu fiyata satıyor ben 2 aylık kazancınan daha uygun bir fiyata satıyorum siz neye dayanarak pahalı diyorsunuz. Neyse iyi günler dilerim,dediğim gibi bilmeden yorum atmazsanız sevinirim.
Ek olarak kanal neden arttı demişsiniz keşke yorum yazmadan yukarda yazdığım açıklamalarıda okumuş olsaydınız sizin amacınız bilgi vermekden ziyada karalamaya benziyorda.