keboozgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linkinizin etkileşimi( RT,FAV , YORUMLAMA ) SEO açısından oldukça önemli . 1 milyonluk bir sayfaya link atıp hiç etkileşim olmamasındansa, 10 kişilik sayfada 5 kişinin etkileşimde bulunduğu linki google amca daha kıymetli görüyor.
Sosyal medyada etkili grupların yöneticisiyim oradan fitili ateşleyeceğim. Google amcanın amacının gerçek hizmet odaklı olduğunu biliyorum ama bu kadar küçük unsurları dikkate alacağını bilmiyordum , elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim.

s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hitin gelmesi muhakkan önemli. Fakat gelen hitleri sitenizde ne kadar süre ile tutabildiğiniz daha önemli. E-ticaret sitesindeki seo aldığınız başarılı ziyaret oranıyla direk olarak alakalıdır. Ama bu demek değildir gelen ziyaretçi sayısı direk olarak seoya katkılı. Öyle olsaydı herkes adf.ly dan sahte ziyaret ile çok iyi yerlere gelirdi. Ürüne ekleyeceğiniz bir video, fazladan birkaç satır açıklama çok daha yararlı olacağı düşüncesindeyim. Unutmayın amaç gelen kişiyi daha uzun süre sitede tutabilmek...

Büyük bir e-ticaret sitesi işletiyorum. Size tavsiyem o ki kesinlikle hiç birşeyi ücretsiz yapmayın. Bu hem kötü niyetli kişiler için bir fırsat, diğen insanlar için adaletsizlik olacaktır. Ve tabi sitenizin de otoritesini sarsmayacaktır. Ayrıca çok gariptir ki insanlar bedava bir ürün yerine, sembolik 1 liralık ürüne daha çok rağbet gösterecektir.

Yeni girişimci olduğunuzu var sayarak ve stok probleminizin olmadığını düşünerek, zamanında netvarium un yaptığı kampanyalardan bir tanesini yapmanızı öneririm;

Herhangi bir ürüne 1 lira bedel koyun. fakat kargo ücreti kısmında +10 lira gibir bir kargo ücreti ekleyin. bulunduğunuz bir bölgedeki kargo firması ile anlaşma yapın. Sürat kargonun fiyatları toplu gönderimlerde gayet makul fiyatlarda. 3 lira gibi bir gönderime 8 lira para kazanmış olursunuz. böylelikle bir ürünü bedavaya göndermek yerine hiç yoktan zararınızı azaltmış olursunuz.

E-ticaret sektöründe satış yapabilmek için yüzlerce trick bulunmaktadır. Siz siz olun sitenizin kalitesini bedava ürünlerle bozmayın...

Kolay gelsin.
Kesinlikle dikkate alıp , yönetime sunacağım . Elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim. Sitenizide pmlerseniz belki bir kaç toptan işinde yardımcı olabilirim sizlere de.
Bu arada bizim esas sattıklarımız beyaz eşya elektronik eşya koltuk takımı yatak vs ev gereçleri.