OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi telefon cikar ciknaz aldigimda kendimi enayi gibi hissediyorum ben hocam Bir de iPhone su gune kadar kullanmsyi birakin merak edip arkadaslardan bile elime alip baktigim bir cihaz degil. Hic ama hic kullanmadim. Fakat heves ettim biraz guzel diyolar kullanimi mesaj yazimi falan.

Bu telefonu almadan once Xperia Z alacaktim. Z1 yoktu o zamanlar. Note 2 de su anda toz tutmuyor ve şarj suresi tum akilli telefonlar siralamasinda ilk 5 e rahat girer. Benim gibi aktif bir telefon kullanicisina 2 2.5 gun giden bir bataryasi var. Ama tabi eskidendi su anda biraz daha az gidiyor. Z1 in baska ne ozelligi var hocam arti olarak.

Bu mesaj sony ericsson mısır unu ile gönderildi.
20,7 mp kamera koymuşlar hocam. Ayrıca Z1 de iPhone gibi tek elle kullanılabiliyor. Malûm, diğer büyük telefonlarda bir elle telefon tutup diğer elle kullanılıyor. 5 inç ekran, 64gb yükseltilebilir sd kart, çeşitli kamera fonksiyonları oldukça iyi.

Örnek verecek olursak;

Bataryası 3000mAH. Xperia SP kullanıyorum ben, 2630 falan. Yani çok daha güçlü. Ayrıca şuradaki incelemeyi okumanızı tavsiye ederim. Puanlama olarak ne kadar önce olduğunu göreceksiniz.