LordSebbo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Note 2 kullanmaya devam edin ve 6 ay kadar daha sabır edin. iPhone 6 çıkınca büyük ekranlı telefon alışkanlığınızı da sürdürmüş olacaksınız.
Bi telefon cikar ciknaz aldigimda kendimi enayi gibi hissediyorum ben hocam Bir de iPhone su gune kadar kullanmsyi birakin merak edip arkadaslardan bile elime alip baktigim bir cihaz degil. Hic ama hic kullanmadim. Fakat heves ettim biraz guzel diyolar kullanimi mesaj yazimi falan.

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntınız telefonun büyüklüğü ise iPhone yönelmeniz mantıklı olacaktır. En azından cebinizden çıkardığınızda insanlar ilk olarak "vay be iPhone'u var" diye tepki verirler, kalas demezler Ancak şahsen Sony kullanılması taraftarıyım. Ben de yeni bir kullanıcıyım, şarj konusunda çok verimli bir telefon. Ekran kalitesi, diğer tüm telefonlardan daha fazla. Toz tutmama ve su geçirmeme özelliği de var Z1 'de. Ses kalitesi de ortalamanın üzerinde olarak nitelendirilirse, Kitkat versiyonunun geleceği bu dönemde Z1 bence iyi bir tercih
Bu telefonu almadan once Xperia Z alacaktim. Z1 yoktu o zamanlar. Note 2 de su anda toz tutmuyor ve şarj suresi tum akilli telefonlar siralamasinda ilk 5 e rahat girer. Benim gibi aktif bir telefon kullanicisina 2 2.5 gun giden bir bataryasi var. Ama tabi eskidendi su anda biraz daha az gidiyor. Z1 in baska ne ozelligi var hocam arti olarak.

Bu mesaj sony ericsson mısır unu ile gönderildi.