Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ilgileniyorum ama açık yorum yapacağım, bir anda 1 liralardan 30 liralara fırlamış bir görüntüsü var, açıkçası cesaret edemem bu kanalı almaya.
Google'ın da zigzaglı performansları kuşkulu bulduğunu bilmeyen yok.
Lütfen yanlış anlamayın, baltalama veya çamur atma gibi duruşlar bana yakışmaz sadece benim gibi düşünebilecekler için size bir izah şansı vermek için yazdım. Özetle 'ne yaptınız da bir anda gelirler 20 kat arttı?'
Merhabalar ,
İnişli çıkışlı bir durum olmadı aslında hem yükseldi ve stabil gitti bazen 20 lira bazen 35 lira bunun sebebide adsenseden kaynaklı bazen yüksek gelirli reklamlar çıktı bazen tbm düştü/arttı. Kanıtlamam açısından 10 gün beklemem söylendi bende 15 gün bekledi kazanç stabil bir şekilde devam ettiğini görmeniz açısından ve öylede oldu . 15 gündür sabit olarak kazanç devam etti ve edecekde . Adsensedeki ilk baştaki artışın sebebide 2. yani şuanki kanalımı eklemekle artış oldu ilk başta şuan adsenden para kazanmayı kapattığım kanal vardı sadece iyi getiri sağlamayıyordu 2.kanalı eklemekle ve içindeki videoların hit almasıyla artış oldu. Ardından getisi az olan kanalda biraz biraz hit almaya başladı kazanç sağladı ama dediğim gibi her ihtimale karşı onun para kazanması kapattım , şuan duruyor siz isterseniz tekrar açabilir ya da partnerliğe geçirebilirsiniz.