Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar 22 yaş bitiyor 15 gün sonra sakallarımda seyreklik var kim görse 18 falan söylüyor yaşımı bu beni sinir ediyor tipim gayet düzgün çok fazla kız arkadaşım var her ne kadar kızlar baby face erkeklerden hoşlanır denilse de ara sıra ya sakal bıraksana sana çok yakışır lafı üzerine dünyam başıma yıkılıyor. Araştırmalarım ve izlediğim yolları anlatacağım arkadaşlar
Yöntem 1 ve Sonucu ( olumsuz)
Öncelikle internette yazan ve satılan o ilaçlar pek bir işe yaramıyor aslında yarıyor ama 1 2 aylık kullanımda pek bir işe yaramıyor 5 6 ay gibi süre gerekiyor fakat o ilaçları bıraktığınız an tamamiyle dökülmeye başlıyor. Çünkü kıl kökleri ve hücreleri zayıf olduğu için
Yöntem 2 ve Sonucu( olumsuz)
Kesinlikle ama kesinlikle ters jilet ustura olayına girmeyin arkadaşlar tam 3 4 yerde kıl dönmesi ve iltihaplanma oldu
Yöntem 3 ve sonucu ( olumsuz)
sarımsak olayı işe yaradığını söyleyen çok kişi var ama ben pek bir sonucunu görmedim yüzümde yanma hissi ve iğrenç kokuyu saymazsak tabi 1 aydan fazla denedim.
Yöntem 4 ve sonucu ( olumsuz)
badem yağı dedikleri şey hiç boşuna uğraşmayın arkadaşlar ters tepme olayı var yüzümü inanılmaz derecede sivilce bastı bıraktıktan sonra düzeldi sadece var olan kılların çabuk çıkmasını sağlıyor bütün hepsi bu
Yöntem 5 ve sonucu ( az bir etki )
Geçici bir çözüm arkadaşlar sakallarınızı 3 4 hafta uzatın tek tük çıkıyordur veya bir yerde çıkıyor diğer tarafta çıkmıyordur falan altta kalan köklerden ufak tüy şeklinde kılların uzamasına sebep olur sonra jilete vurun siyahlaşmaya başlıyor bunu yaptığınızda sadece az bir etki oluyor
Anlayacağınız nette ve söylenen ne var ise yaptım teyzem eczacı kendisi takmama mı söylerdi bu durumu baktı durum ciddi kendisinin cilt analiz falan filan uzmanı arkadaşı var onunla görüşmüş bu durumun 2 çözüm yolu varmış arkadaşlar diğerleri ile hiç uğraşmayın
1 yol : ya sakal ekimi ensedeki kılları alarak
2 yol : özellikle bilgisayar ile haşır neşir olan insanlarda kas sebepli oluşan sorunlardan dolayı köklerin zayıf ve hareketsiz kalmasından sebep olabiliyormuş. veya iyi beslenmeme kaynaklı eğer koltuk altınızda ve cinsel bölgelerinizde normal bir kıllanma varsa hormonal bir bozukluktan kaynaklanıyor olabilirmiş bunun çözümü de bazı hormonal yapıyı bozucu ilaçlar veya uzman gözleminde yapılacak olan tedaviler işe yararmış.
Yani demem o ki söylenen yada anlatılan hiç bir şey ile boşuna uğraşmayın gidip doktora tedaviye başlayın çok kafanıza takıyor iseniz.
SAKAL BOŞ VER BİZDE VAR NE OLUYOR FALAN LAFLARINI SÖYLEMEYİN ARKADAŞLAR BU PSİKOLOJİYİ BİLMEDİĞİNİZ İÇİN BENDE ÇOK TAKMIYORDUM AMA ŞU 1 SENEDE BAYAĞI TAKINTI YAPTIM