kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink = bağımlılık diye başlıyım ben 1 kere aldınız mı devamını getirmeniz gerekiyor ve bunu site'ye (bünye'yi) bozmayacak şekilde devam ettirmek gerekiyor.

@aLKaDraZ Marka değeri varmış gibi davranmak sizi bu dertden kurtarır.

Ben hem konu sahibine ve konuya yazan arkadaşlara sorayım bir soru.

Yeni kaydedilmiş bir domain için 1 ay içerisinde aşagıdakileri alırsam sonuç ne olur?

10-15 news kayıtlı tanıtım yazısı,
10-15 benzer içerikli site'den tanıtım yazısı,
10-15 yüksek PR'li (6-7-8) siteler tanıtım yazısı,
2-4 tane footer link (içerikleri aynı sitelerden)
blog paylaşımları, sosyal medya paylaşımları, video sitelerinden link.

bunların hepsini yeni açılmış bir site alırsam site spam yermi ?

@keboozgur human.txt ile ilgili makalenizi paylaşırsanız forumda eminim epey bir ilgi görür

Vayy gece gece kafa çatlatacağız desene kerem

200 turist ile yapılan anket sonucunda 120 kişinin Ayasofya'yı,100 kişinin Efes'i, 60 kişinin ise her iki yeri de ziyaret ettiği anlaşılmıştır. Buna göre seçilen bir turistin Ayasofya veya Efes'i ziyaret etme olasılığı nedir?

Yukarıdaki örneğin cevabı: Yüksek bir olasılık çıkacaktır.

Senin yazmış olduğun çeşitliliğinde olasılığı çok düşük olacaktır malesef

Tabi bu işlemleri yapıp hiç ceza almadan yola devam etmekde mümkündür. PR li siteleri çıkarırsak tabiki.

Mesala bayes teoremi denilen kavram tüm istatisciler bilir ve kabul ederler.

Alıntı
Bir olayın oluşmasında birden fazla bağımsız neden etkili ise bu nedenlerden herhangi birinin o olayı oluşturmuş olması ihtimalini bulmaya yarayan bir tekniktir.
Yani kısacası senin bahsettiğin olayın oluşması ve ceza yememesi için bağımsız nedenler olması gerekiyor. Bu nedenlerde zaten o olayı tetikliyor. Yani benim sorduğum soruya geliyoruz yine ... Ben bu sorunun cevaplarını bilmiyorum sadece bir kaç tahminim var. Bunları deneme/yanılma yöntemi ilede çözülebilir. Fakat bende deneme yanılma yapacak derman kalmadı haha