Detaylı PM gönderilmiştir. Bu soruyu bana yöneltebilecek diğer arkadaşlar için buraya da yazmak istiyorum.

Alıntı
Satış ortaklığı çok büyük bir sektör, bu sektörün dünyadaki en büyük temsilcisi Clickbank. Türkiye'de ise XTicaret şuan en büyük satış ortaklığı platformu. Bunun hemen ardından da Clickmerkez geliyor. Clickmerkez'e üyelik ücretsiz olduğu için anlatmaya oradan devam edeyim. Sistemde çok sayıda ürün var. Bu ürünler çoğunlukla dijital kitap. (İnternetten para kazanma, boy uzatma, göğüs büyütme, eski sevgiliyi geri kazanma, zayıflama, wordpress kurs, internet sitesi kurma eğitimi, satış ortaklığı eğitimi vs. vs. gibi) Siz sisteme üye olduğunuzda tüm ürünleri görüntüleyip refli linkinizi alabiliyorsunuz. Asıl iş burada başlıyor.

Kendinize ait sitelerde o ürünü tanıtıyorsunuz, işe yaradığını, özelliklerini vs. Kısacası ziyaretçilerinizi ikna etmeniz gerekiyor. Yazıların alt kısmına ise refli linkinizi bırakıyorsunuz. Ziyaretçi refli linke tıkladığında sizin çerezinizi yiyor ve ürünün asıl satış sayfasına ulaşıyor. Buradan ödeme sayfasına gider ve ödeme yaparsa siz mail ile haberdar oluyorsunuz ve satıştan komisyon kazanıyorsunuz. Çoğu üründe %50, %60 gibi kazanç oranları var. 2013 yazında tek bir ürün tanıtan site ile 3 ayda yaklaşık 2 bin TL para kazandım. Sitenin günlük hiti 200 ü bulmuyordu fakat günde 2-3 satış yapıyordum. Konudaki site üzerinden bahsedecek olursam para kazanmak için yapmanız gereken iki şey var. Birincisi, para kazanmak isteyen, ek gelir yolları arayan insanları bulmak, ikincisi ise o insanları para kazanacaklarına ikna etmek.

Daha detaylı bilgi almak için http://www.clickmerkez.com u inceleyebilirsiniz.