Şuanda tuttuğum 13 günlük bir sitem var.Yazdığım her makale sıralamaya giriyor.Genellikle 1 veya 5. sayfalarda oluyor.Ancak ana kelimemde 10. sayfadayım.Hedefim 1. sayfa 1. sırada olmak.Aylık aranma hacmi çok yüksek ve domainimde key.
Sitemin kategorisine benzer güzel kaliteli bir site buldum.Burdan ana kelimeme
footer link almak istiyorum.Pr 3 alexa 30k larda.Sizce bir sıkıntı olurmu? Herhangi bir cezai işlem yermiyim acaba
Hocam bi 1 ay daha bekle derim. Dikkat çekici, özgün ve uzun olarak içeriğini gir. Ve sabır göster. 1 ay sonra footer alman ki aynı sektördeki siteden alman çok yararlı olacaktır. Sabır ve ilgi çekici, orjinal şeyler güzel stratejiyle her zaman doğru yola ulaşacaktır. Link almadan doğal olarak bile 1 ay sonra iyi bir geri dönüş alacağına adım gibi eminim. Biraz daha beklemen çok yararına olacaktır. Sabreden derviş muradına ermiş...
siteme 3 günlükken link almıştım ve düzenli bir kaç link daha aldım şuan 16. günü ve 1 sayfada sabitlendim
Hocam tahminen 3-3.5 ay sonra sıralamanızı yazarsanız ileri ki süreçte bu işlere atılmak isteyen arkadaşlarımıza güzel örnek olursunuz. Ayrı bir başlık açarak belirtin ilk ay ne oldum şimdi ne oldum diye

Sevgiler..