neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fanatik olarak tuttuğu bir takım varsa, o takımın formasını alabilirsin. Arkasına da 3.yıl dönümünüz olduğu için 3 numarasını ve üstüne de isminizi yazdırabilirsin.

Parfüm, kolye incik böcük gibi şeyleri satın almak sıktı artık. Eminim karşı taraf da bıkmıştır. Nişan veya evlilik dışında yüzük olayına da pek sıcak bakmıyorum.

Bana sorsanız şuana kadar aldığın hediyelerden en kalıcısı hangisi oldu diye, 12. yaşımın doğum gününde dayım anahtarlık almıştı. 8 sene geçmiş halen kullanırım ve anahtarlığa baktığımda dayımı hatırlarım.
Evet hocam haklısınız dediğiniz gibi bende sıkıldım oda parfümdü kolyeydi falan geçti artık,takım var tuttuğu düşünceniz de güzel kalıcı olur ama kapalı olduğu için o tarz şeyleri giymez hocam,Teşekkürler öneriniz için
ferdi866 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resim cizdir kara kalem ile

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence oda sıktı hocam böyle daha hoşuna gidecek şeyler olsun istiyorum
Öneriniz için teşekkürler

OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni seviyorum videosu da sıktı, arkadaşımın sevgilisi ayrıldıkdan kız bana ''Herkes bundan yaptırıyo internette çok var'' dedi kızın nankörlüğü mü bilemem ama kız da haklı

Kalıcı lazım kalıcı, parfüm, kolye vs. bunlar tırt. Ben sevgilime elbise almıştık 270 liraya tamam bu da öyle çok kalıcı değil ama insanın hoşuna gidiyor. Yazın günlük giyebileceği bir elbiseydi ağır değildi.
Evet youtubede birsürü video var ama öyle evlilik videoları falan olur ya düğün öncesi,düğünde falan onlara kendisi bayılıyor,bir aralar ufak birkaç hazır temayı ikimize özel düzenleyip .tk domainler ile 1-2 tane siteye atıp linklerini vermiştim görünüşü de hoştu gerçekten onun da çok hoşuna gitmişti o yüzden yapmak istedim bu videoyu da açıkçası O elbise konusu olmuyor ya bizde bende zevk yok giriyorum mağazaya boş boş etrafa bakıyorum onla birlikte gittik kendisi seçmedi hediye alıyosun gönlünden ne geçiyosa onu al diye hiçbişey söylemedi rastgele bişey almıştım yani olmuyor bizde elbise işi