MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar arayış içerisindeyim. Alt yapısını php olarak kodladığımız e-ticaret sitemiz için hosting mi alsam reseller mi yoksa vds mi alsam karar veremedim?

Hosting'te http://radorehosting.com/tr/web-hosting/ " E-TİCARET " paketi gayet uygun. SSL ve sabit ıp'de veriyorlar. Tabii radore'nin kalitesi'de var. Trafik yeter mi o konuda kafama takıldı, 20-25k hite aylık trafik yetmez sanırım?

Reseller alıp tek site olarak barındırabilirim diye düşünüyorum. Ya da vds mi alsam direk? Bütçe olarak sıkıntım yok; aylık 75-100 tl civarına bile çıkabilirim.
Belki daha fazlası da olabilir. Rahatız bütçe olarak.

Şimdi vds alsam yönetimi bizde olacak vs; o konularda hakimim ama pazarlama mı yapayım sunucuya mı bakayım Bu durum olacak. Ayrıca burada fatura kesebilen düzgün FİRMALARIN'DA teklifini yorumunu/yardımlarını ve tabiiki fiyat tekliflerini bekliyorum. Sitenin hiti ortalama olarak 20-25k arası olarak düşünebilirsiniz. Tekliflerinizi
-Sabit ıp dahil verebilirseniz sevinirim.

Merhabalar,

İstediğiniz özelliklere sahip %99.999 uptime oranı garantili hizmet konusunda kesinlikle sikinti yasamayacaginiz Cloud ( bulut ) alt yapida hosting paketlerimiz bulunmaktadır. Sitemizi ziyaret ederek standartlarin ustunde özelliklere sahip cloud hosting paketlerimizi inceleyebilir canlı destekle yardımcı olabilir, herhangibir şüpheniz varsa 15 günlük ücretsiz deneme sürümümüzle bizi test edebilirsiniz. Ayrica sms bilgilendirme hizmetimizle internetiniz olmadigi durumlarda bile sitenizden haberdar olma şansina sahipiniz Üstelik aylık 1$dan başlayan fiyatlarla. 75-100 tl aylık ödeme kapsamında aylık 85 tlye sınırsız site barındırabileceğiniz 50GB disk alanına sahip standart paket ürünümüzü tavsiye edebilirim Ödeme işleminiz tamamlandıktan sonra faturanızı tarafınıza kargo yoluyla yada mail olarak gönderilebilir. Yardımcı olmak isteriz Teşekkürler.

www.cloudbunny.net