Arkadaşlar arayış içerisindeyim. Alt yapısını php olarak kodladığımız e-ticaret sitemiz için hosting mi alsam reseller mi yoksa vds mi alsam karar veremedim?
Hosting'te
http://radorehosting.com/tr/web-hosting/ " E-TİCARET " paketi gayet uygun. SSL ve sabit ıp'de veriyorlar. Tabii radore'nin kalitesi'de var. Trafik yeter mi o konuda kafama takıldı, 20-25k hite aylık trafik yetmez sanırım?
Reseller alıp tek site olarak barındırabilirim diye düşünüyorum. Ya da vds mi alsam direk? Bütçe olarak sıkıntım yok; aylık 75-100 tl civarına bile çıkabilirim.
Belki daha fazlası da olabilir. Rahatız bütçe olarak.
Şimdi vds alsam yönetimi bizde olacak vs; o konularda hakimim ama pazarlama mı yapayım sunucuya mı bakayım

Bu durum olacak. Ayrıca burada fatura kesebilen düzgün FİRMALARIN'DA teklifini yorumunu/yardımlarını ve tabiiki fiyat tekliflerini bekliyorum. Sitenin hiti ortalama olarak 20-25k arası olarak düşünebilirsiniz. Tekliflerinizi
-Sabit ıp dahil verebilirseniz sevinirim.
Hocam radore artık eski radore değil. sıkıntıları bitmek bilmiyor. Bu da daha dün facebook sayfalarında yazdıkları metin..
"Önemli Bilgilendirme:
Bir süre önce networkümüzde 25 Gbit/s in üzerinde trafiğe sebep olan bir saldırı meydana gelmiştir. Saldırı kesintili olarak devam etmektedir. Bu zaman zarfında erişimle ilgili kesintiler yaşanmakta olup, network ekibimiz saldırının tespiti ve müdahalesi için yoğun olarak çalışmaktadır. Oluşan aksaklıktan ötürü özür dileriz."
Buradan mesaja bakabilirsiniz.