Cevap aldığımız yok ki boşa konuşuyoruz.
Xml güncelleme kısmında bir sorun yok güncelleme işlem ayarlarını doğru yaptığınızı kontrol edin bizim sistemde sadece fiyatları güncelle ve sadece envanter güncelle manuel yapılması gereken bir işlemdir diğer kısımları online yapabilirsiniz hatalarıda
info@proticaret.org mail adresimize gönderirseniz kontroller yapılarak size detaylı bilgi verilecektir.
İyi Çalışmalar...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:35:13 -->-> Daha önceki mesaj 11:25:33 --
Merhaba son versiyonda toplu varyant girşi yada güncelleme yapıldığında aynı varyant değerini tekrar tekrar ekliyor. Sebebi nedir acaba? sonuçta belli ürünlerde varyant değerlerinde değşikliği yapmaya çalıştığımızda yeni değerle tekrar ekleme yapıyor.
Merhaba ,
Toplu varyant güncelle işleminde her ürüne ayrı varyant değeri tanımlanmaz sabir bir değer vererek varyan eklemesi yapabilirsiniz.
İyi Çalışmalar...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:36:26 -->-> Daha önceki mesaj 11:35:13 --
Kartınızın 3D Güvenlik sistemi ile uyumluluğu doğrulanamadı. Lütfen bankanızla iletişime geçiniz.hatası alıyorum. 3D securetyi kapatmama rağmen bu hatayı almaktayım.
Merhaba ,
Konu ile ilgili
info@proticaret.org mail adresimize mail atarsanız aldığınız hatayı incelleyerek size bilgi verelim.
İyi Çalışmalar...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37:29 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:26 --
Acaba merak ediyorum Xml kurmak o kadar mı zor? 2 tane xml sparişi verdim 2 gündür kurulmadı.....
Merhaba ,
Xml entegrasyonu konusunda bir xml için verilen maximum süre 3 iş günüdür işlem sırasına alınarak işleminiz yapılır ve teslim edilir.
İyi Çalışmalar...