Elimde bir sayfa var, kısa bir süre içerisinde belli bir sayıya ulaşmam gereken
sayfalarınızda editörlüğü ücret talep etmeden yapıcam, sizin sayfa ile bizim sayfayı da karşılıklı kasıcam, size kaç kişi kasarsak bize de o kadar kişi kasılacak,
sizin sayfadan bizim sayfaya 100 kişi kasarsam bizim sayfadan da sizin sayfaya 100 kişi kasıcam, bu minimum sayıdır, hedefim günlük yaklaşık 1-2K civarlarındadır
haklı olarak peki nerden bilicem kendi sayfana daha çok kasmayacağını diye birşey sorabilirsiniz, şöyle cevap vereyim ;
sayfam 100 bin kişi
sizin sayfanız 150 bin kişi
gün başlangıcında sayfadaki üye sayılarını yazarız, gün sonunda karşılaştırırız, sayı 3-5 az ya da fazla olursa problem olmaz ama 300-500 fark olursa işi sonlandırıp hakkımda şikayet konusu açabilirsiniz
sayfanıza günde en az 10 adet ilgi çekici, beğeni alacak paylaşım yapıcam bunun yanında, amacım sayılı kasabileceğim bir sayfa bulmak, 100-200K arası bir sayfa arıyorum, tek sayfa ile çalışmak zorundayım, 2 kişiyle anlaşmam durumunda işler karışacak, 2 kişiye 500'er kişi kassam sayfalar 500er artacak, bana 500er kasılacağı için 1.000 kişi artacak, bu durumda diğer sayfaların sahiplerinin kafalarında soru işareti kalacak, o yüzden tek ve sağlam bir sayfa ile çalışmak istiyorum
Hem sayfanız kasılacak hem de güncel kalacak