Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için fakat benim problemim şöyle; Daha önce hiç ama hiç bu W3 Total benzeri bir cache kullanmadım. Hep 2 satırlık kodlarla cachemi kodlarla oluşturdum çokta verim aldım. Fakat şu anda özel bir eklenti kullanıyorum sitemde ve eklenti ile çakışınca benim cache sitenin düzenini bozuyor. Düzen bozulunca da haliyle bir işe yaramıyor.
W3 Total Cache'de az önce siteme geçmişi sürekli temizlenen Mozilla Firefox ile girdim ve hala geceki sayfa karşıma geldi. Yani güncellenmemişti. Kezâ her an kullandığım Chrome tarayıcısında da 2 saat önce zamanlamış olduğum bir video yayınlanmış fakat 2 saattir cache silmiyor demektir bu. Yani otomatik olarak cacheyi temizlemiyor mu bu eklenti?
Otomatik cacheyi temizlemesi için ne yapmamız gerekiyor? Bilgi verir misiniz bilen birisi varsa.
Teşekkür ederim, saygılarımla.
Eklentide cachelenecek objelerin cache'te tutulma sürelerini belirleyebiliyorsunuz.
Bir de ikinci linkte belirttiğim gibi en çok ziyaret alan sayfaları xml dosyasında belirtin, preload süresini ihtiyacınıza uygun hale getirin. bu arada preload şunu yapıyor; belirli aralıklarla cache'i siliyor ve tekrar oluşturuyor.