Arkadaşlar bir derste proje ödevimle ilgili anket oluşturmam gerekiyordu. Anketi oluşturdum fakat yaklaşık 40 kadar ya da daha üstü kişiye soruları oylatmam gerekiyor. 1-2 gün içinde bitirmem lazım daha sonuçlarla ilgili uzun bir rapor hazırlayacağım.
Ankette 10 soru var ve ingilizce. İngilizcesi olan arkadaşlar mantıklı cevaplar verirlerse sevinirim. Olmayanlar ise anladıkları kadarıyla rastgele oy verebilirler. Ama ne kadar doğru oy verilirse o kadar iyi olur tabi
Anket linki:
https://www.surveymonkey.com/s/GRMMG53 Ankete katılan arkadaşların bana mail adreslerini vermeleri gerekiyor. Her ne kadar hoca tek tek maillere ulaşmaya çalışıp, gerçek kullanıcı olup olmadığını test etmeyecek olsa da, ben sizden gerçek mail adreslerinizi bana ulaştırmanızı rica ediyorum. Ne olur ne olmaz, işi sağlama alalım.
Ankete katılan arkadaşlar mail adreslerini p.m ile ulaştırabilirler. Şimdiden çok teşekkür ederim...
EDİT: Arkadaşlar mail adresleri kullanmadığınız bir mail olabilir. Hoca tutup mail atmaz diye düşünüyorum teyit etmek için. Uydurma bir mail de verebilirsiniz.