Kardeş sana dedim ki plugini geçici olarak kaldır.
kaldırdım dedin.
sonra senden bu sefer verdiği hatayı burada paylaşmanı istedim.
sen gittin tanımadığın adama site bilgilerini verdin.
e ne diyim şimdi ben sana. yedeğin yok mu ?
bu arkadaşa bilgileri yolladım sitemi mahvetti kayboldu ortadan
kardeşim düzelttim siteyi son anda adam pmlere cevap vermiyor yok oldu sonra
geçmiş olsun. database şifreni felan değiştir bari.. wp-configten çok basit bir şekilde öğrenilebilir.. ki aynı şifre belki genel olarak kullandığın birşeydir.. sonra çok başın ağrır.
herkese tekrar merhaba,
arkadaşlar seçim nedeniyle 2 gündür yoldayım.
lütfen hükümlerden önce kişilerin kim olduğuna amacına bakın.
bilgileri vermeniz sonrasında yaptığım tek işlem eklentiyi pasif duruma getirmekti, şimdi siz de onu yaptığınızı söylüyorsunuz.
boş vaktimde hiçbir gelir elde etme kaygısı olmadan yardım etmeyi düşündüm. şansıma bir sorun çıktı buna bir şey diyemem mesulliyet bendedir. varsa bir hata düzeltmesini de bilirim diye düşünüyorum.
hala da varsa bir sorun düzeltebilirim.
veritabanı şifresinin değiştirilmesinden vs bahsetmişsiniz. wp-config'den bahsetmişsiniz. benim elimdeki tek bilgi wp-admin'dir.
hak verirsiniz ki 10 senedir bu işin içinde birisi ufak bir sitenin veritabanından bir hayır gelmeyeceğini iyi bilir.
ücret alarak yaptığım birçok işte Türkiye'de yer edinmiş sitelerle çalışıyorum. Afedersiniz ama hırsız olsam onlardan başlarım çalmaya, alexa değeri 700k üzeri bir siteyle oyalanmam.
profilime bakarsanız üyelik tarihimden bu yana vaktim oldukça r10'a yardım etmeye uğraştım. Yalnız böyle tepkiler gördükçe istek kalmıyor.
Keşke günümüz Türkiye'sinde de kültürümüzde olduğu gibi yardım edene vefa, saygı olsa.
İyi forumlar!