İmzamdaki paketi öneririm.Hass özür dilerim paket yokmuş imzamda
Hocam şimdi şöyle söyelyim müneccim değilim ama içimden bir his sosyal medya muhim diyor.
Peki ne yapsakta sosyal medyamızı artırsak.Şimdi burada rica etcen abiler ablalar bana bir google +1 verin,beni bir twitleyin beni bir likeleyin falan filan böylesi çok uzun iş.
O yüzden ilk önce addmefast üye ol.Daha sonra sitene ait o platfomrda hangi sosyal mecralar varsa hepsine kayıt ol ama ciddi bir kayıt olsun sadece kasmak icin acıldıgın belli olmasın.Sonra bunları kasmaya başla sitenin beğenisii google sayfasını v.s kas.
Bu işlemleri yaparken bir yandan da Google kurumsal başvuru yap böyle haritalı falan çıkıyon ya Örnek bizim site : google moya tours yaz.
Bu sayfayı açıp onay mektubun falan gelince güzel sayfanı v.s oluştur,üç beş kişiden de yıldızlı yorum alın.İşin sosyal mecrası bu kadar detayları var ama siz başı girin sonu gelir.
Bu arada youtube,dailmatinmu ne zııkkımm o gibi video sitelerine ve flickre üç beş video üç resim ekle ( ortalama 30 her gün birer ikişer )
Daha sonra saglam sitelerden tanıtım yazısı al.Fazlaya gerek yok 3-5 olsun.
Sonra kardeşine mesaj at 15 gün sonra takviye olarak ufak bir çalışma yapayım ( ücretsiz ) gücüne güç katarsın...
Baştan söyleyim yorucu bir iştir ama mükafatını alırsın emin ol hocam.Ahh onca vaktim yok diyorsan bulcan birini yaptırcan.
Şunlar benim günlük yaptığımın yüzde 20 si vakkit aralığınız nasıl olduğunu bilmediğim için dah detaylarına inmedim.Vaktinizin bolluğundna ve darlığından bahsedersiniz ona görede reçete yazarık
Şimdi diyebilirsiniz hadi seni dinledik diyelim ya site gelmezse o değğilde sen kimsin arkadaşım uzman seocumuzun falan diyede düşünebilirsiniz.Yani referans değilde son bir aylık çalışmadan bahsedeyim.
Uçak bileti 500+ sıradan 26.sıra
İzmir rent a car kelimesi 198 sırada 8isıraa gibi yaklaşık 50 kelimelik bir aylık çalışmam mevcut.O yüzden herşeyi paraya dökmeyin sizde yaparsınız emin olun...