Tonks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,

Öncelikle söyleyeyim gereksiz, sadece reklam amaçlı mesajlar kesinlikle atmayın, atacağınız mesajlarda sorumun/sorularımın cevabını da verin. Aksini yaparsanız sizden kati suretle host almayacağımdan emin olabilirsiniz.

Sadede gelelim...

İnternet sektöründe yeni projelere giriyorum, birkaç domainim var, bunları firmanıza taşıyacağım, biraz regde yapabilirim ve bu sitelerim için sizden reseller hosting alacağım. Ancak hosting konusunda aklıma takılan bazı sorunlar.

Sunucularınız ne derece güvenli? Yani birileri gelipte benden habersiz siteme link ekleyebilir mi? Ya da şifreleri mi görebilir mi? - Ben 19 karakter, büyüklü küçüklü, işaretli şifreler kullanıyorum ve giriş yaptığım bilgisayarlarda tamamen güvenli, neredeyse download sıfır.

Olası bir saldırı durumunda ne oluyor? Diyelim adam site saldırdı, hesabım direk suspend mi yiyor? Yoksa siz bunu engellemek için bir çalışma yapıyor musunuz? Yoksa suspendi yapıyor sonra beni kovuyor musunuz?

Dosya barındırmama izin var mı? Sitelerimde bazen paylaşımlar yapıyorum, bunlar wp temalar, mybb temalar vb. şeyler olabiliyor, bunları sunucuya yükleyebilir miyim? Yani atıyorum, http://aaa.com/merttema.zip gibisinden indirme link versem sorun olur mu?

---------------------------------------------------------------

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ayrıca firmalardan beklediğimim minimum koşullarda var, onlarda sırası ile şöyle;
  • En az iki yıldır faaliyet göstermesi,
  • Türkiye lokasyon olması,
  • Paypal ve 3d secure kredi kartı ödeme olarak kabul etmesi,
  • Ticket desteği olması ve cevaplarımı max. 1 saate alabilmeliyim (merak etmeyin gecenin göründe mesaj atmam)

Tekliflerinizi lütfen sadece Özel Mesaj yolu ile iletin, konu altından yazmayın. İki üç günlük bir müşteri değilim, çok üzün süreler çalışmak istiyorum, bundan önce çalıştığım Türkves, uzman bilişim gibi firmalarda en az 5 ayımı geçirdim. Benim istediğim tüm hosting hayatımı sizle geçirmek

Tüm domainlerim, hostinglerim gerekirse vps'lerim bile sizde olacak, fiyat önemli değil ama bunu suistimal etmeyin
Özel mesaj gönderilmiştir.