Tecrübemi paylaşayım geçen aralık ayında başıma geldi. hiç düşünmeden kanalı sildim. sıkıntı yaşamadım. şubat ayında ise aynı durumla tekrar karşılaştım başka kanalımda bu sefer aç gözlülük yapıp silmedim tüm para kazanmadır videoları gizli yapmaktır falan onu yaptım ihtarlılarıda sildim ama kanalı silmedim. sonuç tertemiz kanalımdan birinde video patladı tam çoştuk derken tüm kanallar o aç gözlülük yaptığım kanaldan dolayı gitti
buradan 2 sonuç çıkıyor.
1- 1. durunda sildim hiç sorun yaşamadım hitli videom oldu ama 100 k falan.
2- 2. durumda tüm kanallar gitti ama 2 sebebi olabilir;
- 1. sebep uyarı gelen kanalı silmemem
- 2. sebep hitli videom 1m ye kısa sürede ulaştığı için google tarafından enselendim.
Benim görüşüm;
2. sonuçtaki 1. sebep neden derseniz 1m hit yapan kanalımı sonradan açtım para kazanmaya ama ünleme yakalandım ama birşey dikkatimi çekti birtek ihtar v.s bile olmadığı için o tertemizde google neden bu kadar art niyetli olsun ki. olacaksa hiç vermez sonuçta kendi adıma konuşuyorum Youtube dan istese hiç kazanç vermez vermese bile youtube dünya genelinde hitli bir site her türlü kazanır. Haliyle bence uyarı veren kanalımı silseydim 1m izlenen kanalımın parasını verirdi sonuçta 4k du hepsi çok yüksek bi meblağ değil bunu rahat kazanan arkadaşlar da var onları düşünerek söylüyorum çok yüksek değil diye (bizim gibi ayda yılda bir süpriz olanlar da böyle saçma hatalar daha doğrusu aç gözlülükten kaybediyoruz-sözüm meclisten dışarı sadece kendimi kastediyorum bilginize-).
sonuç olarak silin kardeşim kurtulun temiz olmak her zaman iidir. ben artık ilk gelen ihtarda tüm kanalı siliyom kazancına bakmadan ha çok kazanmıyorum ama günde 1-2 tl bırakıyor.
son olarak şunu söylüyorum kararı siz verin,
- hitli kanalınız bol telifli olsun haftada 3-4k kazancınız olsun,
- birde günde 1-2 tl kazandığınız kanal olsun,
3-4k kazançlı kanalınız her ay o duruma gelene kadar uğraşıp ay sonunda katledilip öbür ay sıfırdan başlamak ve her ay kazancınızı googleye armağan etmek mi?
yoksa 1-2 tl kazanarak biriktirip paranızı az bile olsa banka hesabınızda görmek mi?
ben 2. yolu seçtim şikayetim yok, tercih sizin, herkese bol kazançlar arkadaşlar.
Naçizane yorumun ve bu kadar üye içinde benimle ilgilenen tek kişi olduğun için çok teşekkür ederim hocam sağolasın hayırlısı artık...