seo paketi demişsiniz forumda bir sürü kişi seo paketi satıyor. bu kişierden bir çogu yabancı bloglar üzerinde sitenize ait kodları dagıtıyorlar. Bu kodların hiç bir zaman faydası olmaz olmuş gibi gözükür yeri gelir 1 ay hit verir ama sonu herzaman hüsrandır. sizin tuttugunuz yada çalışdıgınız seocu kalkıp moda sitesini kodlarını sohbet sitesine eklerse bundan verim alamasınız yaptıgınız iş satış sitesi ile alakalı bir site ise adwors herzaman için mantıklıdır. Birde Bu işlerde şansınız olucak bende seo işleri yapıyorum ama üçretli işler yapmiyorum kendi işlerimi yapıyorum başımdan gecen bir olayı kısaca anlatayım.
bundan 4 ay önce 3 adet domain kaydı yaptım. 3 ayrı makınadan host aldım domainler 3 üde keyword 2 tanesi cok güzel hit aldı 1 tanesi kendi kelimesinde 10 sayfalarda acaba ipdemi sıkıntı var dedim araşdırdım ipi hiç bir sıkıntı yok.
Herkes okusunun site sahipleri için önemli
ip de olan siteleri araşdırayım dedim. Burayı iyi okuyun sunucumda 130 tane site barınıyor siteleri araşdırmaya başladım sitelerin 30 tanesi resmen çöp olmuş. pr deyeri 4 tane yuksek site var yabancı kelimede hemen onları kontrol ettim wihois bilgilerini falan. domainler düşmüş sonradan kayıt yapmişlar domainler ile link degişimi yapıyolar. Hosting firmama dedim bu 4 site yüzünden sitelermiz geride kalıyor dedim ne alaka dedi? hemen 130 siteden inanın 60 yakın site kendi kelimesinde dahi çıkmıyor googlede dedimki bak bilader bu siteler sende bu makınada barınıyormu evet dogru dedi bu sitelerin her birine googleden sadece kendi kelimelerine bak dedim hepsine bakdı dediki bizle alakalı değil dedi arkadaşım makınamı degiş ipimi dedim yemin ederim 2 gün sürmedi site 10 sayfadan 1 sayfaya girdi ve hiti olan bir kelime 10 kişi girmeyen siteme 2 gün sonra 1k ya yakın insan girmeye başladı hemen hosting firmama dedimki bak kardeşim demekki ipin de sıkıntı var 2 günde site ilk sayfaya geldi dedim makına cok önemli makınadakı siteler çok önemli araşdırmadan host almayın