Şimdi buraya konu açıyorsunuz bilgi istiyorsunuz ben cevaplıyorum diyorsunuz ki konudan uzaksınız alakasız şeyler söylüyorsunuz.
Şimdi ben
TF de Authorum konuya ne kadar yakınım tahmin edebildiniz mi ?
Yazarlara şöyle bir imkan tanılıyor.
Eğer kişi izinsiz olarak temayı kullanmış ise ve siz o kişinin envato profilini biliyorsanız hemen kapatılıyor, içerisinde balance yani bir para var ise onuda yakıyorlar.
Envatodan bir dosya alırken size özel purchase code üretilir.
Bu numaraya :
Download panelinizde
- Main File(s)
- License certificate & purchase code
License certificate & purchase code linkine tıkladığınızda :
Item Purchase Code: xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx
Purchase Date: 2012-12-24 23:27:44 UTC
Satın alma kodunuz ve aldığınız tarih yazan bir .txt iner.
Bu dosya kişiye özel ve anlık üretilir. Kişi size aldınız mı bana kanıt gösterin dediğinde bu dosyayı gösterebilirsiniz kanıt niteliğindedir.
Bu forumda bilgi almak istiyorsanız yardımcı olanlara sert çıkışlar yapmayın.Bir bilgim var ve bu konuda tecrübeli olduğumu düşünüyorum size bilgi aktarıyorum beni konuya dahi katmıyorsunuz ben o konunun içindeyim zaten.
+ Ne olursa olsun Themeforest'dan aldığınız temayı regular license ile sadece " kendi sitenizde " kullanabilirsiniz.
Extended License'de şudur : Kendi işlerinizde kullanabilirsiniz.
Hiçbir zaman dağıtamaz, ücretsiz paylaşamazsınız. Yıllardır bu yapılıyor önüne geçilemedi ama adam 1 temaya 1.5 ay uğraşıyor sen onu illegal olarak dağıtıyorsun yemin ederim cehennemde cayır cayır yanarsın yani bu gerçekten benim için vahşet denilebilecek bir durumdur.
Neyse yinede önemli değil kişi dava açar ise " dilim çok yandı denemeden kullanmam " gibi gereksiz ve anlamsız bir cümle sakın kurmayın işte o zaman o dili gerçekten yakabilirler beyfendi.
İyi akşamlar dilerim.
Merhaba benim anlamadığım şey var aydınlatırsanız sevinirim ben bilmiyorum sizin çok bildiğinizi var sayarak ve bilginizden istifade edeyim dedim. Ben sizin tasarımınız'dan birini beğendim, alt kısımda link veriyorum.
Hani siz lisans konusunda çok bilgili ve kullanamazsınız demeniz üzerine bunu yazıyorum yanlış anlaşılmasın umarım cevap verebilirisiz.
Konuyu açan arkadaş zaten konuyu açtığına pişman olmuştur evvela onuda belirteyim konumuza dönelim.
http://themeforest.net/theme_preview...p-landing-page
Burada yer alan
resimler sizin adınıza lisanslımı resimler objeler merakımdan soruyorum. Ben bu tasarımı alırsam başıma ne gibi bir sorun gelir diye.
Ben sizin bu temanızı satın alırsam
yarın birgün bana gelip arkadaşım benim binamın resmini kullanmışsınız hangi hakla kullanırsınız veya kardeşim benim cep telefonumun aynısını kullanmışsın bunların telif haklarını ödedin mi diye sorarlarsa ben ne cavap vermem gerekir.
A- ) R10.net'te bir arkadaş (Gökhan Kara) bu tasarımı yaptı bende şahsın kendisine ücretini ödedim satın aldım buda benim hakkım mı diyeceğim.
B-) Bir deneyeyim eğer uygun görürsem istediğim yerleri değiştiririm,
C-) Parasını ben ödedim gerisine karışmam git o şahısla derdini çöz
Bunlardan hangisini kullanmam doğru olur acaba eğer mantıklı bir cevap verirseniz almadı düşünebilirim.
Tasarım bilgi linki:
https://d2mdw063ttlqtq.cloudfront.ne..._thumbnail.png
Burada telefon modellerinden ve insan eli ve diğer kişilerin yüzleride dahildir.