hocam adwords ziyaretçi sayınıız sitenize giren sayıdır.
siteniz içindeki tıklamanın nerden nasıl geldiğini bilmenize imkan yok.
aldım seo paketleri ama faydasını görmedim bende adwords aldım diyorsunuz.
aldığınız seo paketlerinin faydasını adwrods kullandığınız dönemde almaya başlamış olabilirsiniz 1
Seo paketi satanlara *** atmadan önce, eşini dostunu ref verdiğini tespit ettiklerinizi ifşa edin yönetim baksın bu zor değil. 2
- Önemli olan adwords'un siteye toplam getirisi, 200 tıklama olmuş ya da olmamış buna bakmam ben, siteme toplamda kaç kişi girmiş buna bakarım. - demişsiniz, siteye kaç kişi girdiği ile adwords tıkı aynıdır. Adwords getirisi tıkla ölçülür 200 adwords tıkı varsa adwordsun ziyaretçisi sitenize 200 dür.
kusura bakmayın ama ben artık sizin bu işten kesinlikle anlamadığınızı düşünüyorum. Konunuz silinmeli, herkesin işi gücü var burda size adwrods ve organik seo arasındaki farkı anlatacak birinin çıkması zor. kolay gelsin.
Hocam konuyu saptırmışsınız, gelen ziyaretçi sayısı artışının sebebi adwords reklamı sayesinde google'daki hızlı yükselişim. Yani seo paketleri hiç bir işe yaramadı. Bir sitede de değil, bunu 3 sitede denedim.
Önemli olan adwords'un siteye toplam getirisi, 200 tıklama olmuş ya da olmamış buna bakmam ben, siteme toplamda kaç kişi girmiş buna bakarım.
Ayrıca adwords konusunda diyelim ki şanslıydım, benim hesap etmediğim farklı dinamikler yüzünden şansa böyle bir şey çıktı ortaya. Seo paketlerinden fayda gören kim var yahu?
Seo paketi konularına bakıyorum, abartmıyorum, kim üzerine alınırsa alınsın, referans diye yazdıkları eşi dostu, bildiğiniz sahtekarlık yapılıyor. Yönetimde olsam ilk işim bu konulara el atmak olur.
Ya inanıyor musunuz siz dmrts hocam? Adam siteyi açmış, caps koymuş. İlk gün 0 ziyaretçi, 2. gün 100 ziyaretçi, 3. gün 500. OHA OHA demek istiyorum. Bu kadar sahtekarlık olmaz.
Başka açıklaması yok ; SAHTEKARLIK