mcansanda uzun zamandir Creed ile calisiyorum hicbir sorunumyok. Uzatma konuyu domainin nasil reglendifinide biliyorum sadece sanal kart yok bende arkadaş indirim kuponu ile regliyor.Hicbir illegallik yok ayrica okuma biliyormusun gibi bir lafin var yasina gore konuş karsindaki adam kactane üniversite bitirmis
hocam affıniza sığınarak körmüsünüz acaba ben orda creed arkadaşımıza düzgün okumadan yani onun hakkinda ki mesajları okumadan yazma dedim? Yani siz örgütlenip mi bilerek böyle yapıyorsunuz anlamadim creed'te yanlis okuyup direkt yazdi cevabi sende verilen cevaplari duzgun bir sekilde okuyup cevap verin.
Bana burada +200 domaini regleyip ortada bir illegallik olmadigini soyluyorsunuz buna kim inanir ki neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum creed ile ilgili son mesajımdır bu.
---mobilden gönderildi.---
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:15:02 -->-> Daha önceki mesaj 02:05:23 --
ben domain reglemıyorum hiç bişe kanıtlamak gibi bir derdimde yok artık seninle tartışmaya girmeyeceğim benim yaptığım işte hiçbir illegallik ve usulsuzlük yoktur
sana kanitla demiyoruz zaten konu acmissin çamur atan bazi arkadaslar var diye.
Ben burada camur atmiyorum gercekleri soyluyorum
onceki mesajimdada belirttim çalinti kredi kartiyla yapmiyorsun biz çalinti kredi kartiyla islem yaptin demedik.
ben bunlari 16 yaşinda diyorsam evet ben 16 yaşında cocugum
16 yaşında dogrulari soyluyorsam evet ben 16 yasında cocugum.
Dedigim gibi bu son mesajimiz olsun daha da tartismayalim.