Bize onuda layık görmemişler bende hala kapalı twitter
İşin teknik boyutuna gelirsek, ping sonucunda çıkan ip adresi bize birden fazla cevap verebilir.
Twitter yasaklı olduğundan ttnet dnsleri kullananlar veya ttnetin yasakladığı dnsleri kullananlar twitter adresini çözümlediklerinde ttnet tarafından kendi belirledikleri sunucuya yönlendirilebilir bu yönlendirdikleri sunucudada mahkeme kararı yazısı olur. Bu söylediklerim daha yüksek bir ihtimaldir.
Ama mahkeme kararı yazısı görmüyorsanız twittera erişiminiz varsa ping attığınızda twitter sunucuları telekom üzerindeki bir ip adresini çözümlüyorsa söylendiği gibi bir durumun olma ihtimali var, twitter üzerinde kendi ipadresinizi görebileceğiniz bir kısım var mı bilmiyorum eğer böyle bir yer varsa oradan ip adresinizi kontrol edebilirsiniz modemin aldığı ip değilde farklı bir ip çıkıyorsa evet twittera başka bir aracı vpn makina üzerinden erişim sağlıyorsunuzdur, şifrelerinizin takip edilme olasılığı çok zayıf ancak twitterda yaptığınız faaliyetler loglanıyor olabilir
özel dns olmadan ben de giremiyorum twitter'a o yüzden deneyip cevap veremedim hocam.