MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Siz olsanız Rakibinize Link Verir misiniz ?
O zaman sizin mantıgınıza göre link alıncak siteler:

1- Aynı kategoride olmayacak.
2- Sizden iyi seviyede olmayacak.

Peki farklı kategorideki bir siteden aldıgınız link size ne fayda saglayacak? Aynı sekilde sizden kötü pozisyondaki site size link verse ne faydası olacak?

Tabi ki aynı kategorideki ve benen iyi seviyedeki bir siteden link alırsam bana faydası olacak. Ona bakılırsa kimse adsense yayınlamasın? Adsense reklamlar ı alakalı sitelere göre gösteriyor, saglıksa saglık, egitimse egitim, dekrasyonsa dekorasyon. O zaman site sahipleri adsense yayınlamasın rakibimin reklamını ben niye yapıyım ki desinler?

Yani siz bi gazete actınız, sizin tanıtımızı hurriyetmi yapsa faydalı olur yoksa ne oldugu belirsiz bi gazetedeki reklamınız mı size fayda saglar? Zaten googleın tepesine oturmus bir site, rakibine; hazır yazılmsı ve hit alan bir makaleden kelimeden link cıkısından korkuyorsa orda bi sorun vardır demektir.

Ben yasadıkalrımdan bahsedıyorum, demekki burdaki arkadaslarla farklı dusunuyoruz. Bakın buyuk sıtelere, bır goz atın. Makalelerınden sureklı lınk cıkısı vardır. Teknolojıyse konu teknolojı makalesı vardır ve o makalede teknolojık kelımeler gecer ve kaynak yada onerı vb bır lınk cıkısı olacaksa teknolojı ıle alakası bıseye lınk cıksıı vardır, yanı bunda yanlıs yok ki?

Bilmiyorum herkesın kendı fıkrı, ama yukarda da soyedıgım gıbı eger linkleri aynı kategorıdekı bı sıteden almıyosanız , daha dogrusu aynı anahtar kelımedekı makaleden almıyosanız ve sızen ıyı bı sevıyedekı sıteden degılse bu lınk, size onerim; calısmaların gozden gecirmelesidir. Tekrarlıyorum, herkesin kendi calısması mevcut, herkesin fikrine saygım var. Ben mantıgını acıkladım calısmalarımın ve ben boyle calısıyorum sureklı. 2 sayfa oldu, birisi yazarsa bana farklı konudaki siteden ve benden daha asagıda bi seviyedeki siteden link almanın bana faydası ne olur bunu analtırsa bende para harcamaktan vazgecerım, benim icin de iyi olur acıkcası.