AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben cok gordum ************* un redirect yapıp stargazetedeki habere, mynetin redirect yapıp hurriyetteki habere vb. bir suru link verdigini. Sorun yok tabi kim nasıl isterse oyle yapar, hicbirseye hayal olarka bakmayın sadece onu isterim. Ben bunu kendım uyguluyorum ıngılızce sıtelerımde. Ben 50$dan 10 tane bunu yapacagıma 1 sıteye 500$ verdıgımde adam zaten 1 kelımeye 1 makalede 2-3 lınk verıyor.

Yanı 1000er hıtlı sıtelerden 50doalra alacagıma 10000 hıtlı sıteden 500$a aldıgım lınk daha etkılı oluyor her ne akdar sıtelerın toplam hıtı aynıda olsa. Cunku su, 1000er hıtlı sıtelerde senın o makalen googleda ılk sayfada olmadıgı halde, 10000 hıtlı sıtenın makalesı googleın ılk sayfasında cıkabılıyor, farkı bu oluyor bıraz.

dedıgım gıbı nasıl uyarsa, gormusken faydalı olmak ıstedım.
Hocam benim yukarda sordugum soru cok farkli verdiginiz cevap cok farkli ucretli makale almaya kalksam makale satis kategorisinde boyle birsey yapardim ben suanda elimde editorlugunu yaptigim sitelerin bana hangi sartlarda faydasi dokunur, 2 Yildir nisanlilik sureci yasadigim ve netten uzak kalmam nedeniyle yeni algoritmalardan bihaberim, ayrica o kadar cok sey degismis ki, birbiriyle celisen seo uzmanlari gordum, suan icin backlink mantigini kapmaya calisiyorum gelecek algoritmalari zaten onemle takip ederim