Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Baslik biraz bencilce oldu ama bu konunu 10'larca defa acilmasina ragmen herkeste ayni sesi tam olarak isitemedim. sormak istedigim konu
Suan elimde siteme backlink cikmam gereken 10 tane yerel gazete ve televizyonlara ait 10 tane, 2 tanesi pr2, 4 tanesi pr4, 4 tanesi pr5 ve hepsinin turstrank degeri 3 le 4 arasi haber sitesi var, haberlerin hepsi ozgun ve guncel siteler bazi konulari edu ve gov linkleriyle beslenmis, cogu makaler farkli haber sitelerinde kaynak gosterilmis iyi beslenmis siteler simdi benim bunlardan kendi ana siteme haber formatinda makale yazi yazip 2 ser external link cikmam mi uygundur yoksa kalici olmak sartiyla footer link cikmam mi sitem icin kalici yarar saglar, sitem hakkinda bilgi vermem gerekirse 2 yil 7 aylik gecen aya kadar html index le duran hic ilgilenmedigim arada bir whois yada blog aldigim bos bir siteydi 2 ay once duzenledim, sitem chat sitesi o yuzden mecburi olarak alt sayfalari fazla onemsememek yani direk ana kelimelerime yogunlasmak zorundayim vel hasili kelam bu durumda kalici olarak bana fayda saglayan sizce hangi backlink olurdu tavsiyeleriniz suan icin cok onemli ne yapmam gerekir