Ben de katılmayı planlıyorum.
Bende katılmak istiyorum pm ile bir domain sordum uygunmudur ?
beklemedeyiz abi
Bende katılmak istiyorum, takipteyim...
Grubunuzda yer varsa bende katılmak isterim.
Ben de katılmak istiyorum hocam.
Bende katılmak istiyorum. Host alacağımız firma önerisi verirseniz alayım.
Hayirlisiyla katilmak istiyorum,
Özel mesaj gönderdim. Ben de katılmak istiyorum.
Bende katılmak isterim hocam pm gönderdim.
bende katılmak istiyorum hocam
müsade varsa katılmak isterim
Sitenin içeriği ne olacak?
9 yıldır adsense hesabım var ama böyle meblağların 1/100'ünü bile görmedim. Katılmak isterim

Kabul ederseniz.
Pm de yolladım hocam eğer uygunsa çok katılmak isterim..
Bende katılmak isterim eğer mümkünse
Ben de katılmak isterim teşekkürler.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Domain ve host alınmıştır. Beklemedeyim.
Hocam ingilizce mi türkçe mi çalışacaz. Bende katılmak isterim.
Edit: host zaten yurtdışı hazır domain tr yabancı bilgi vermenizin ardından hemen hazır olacak.
Selamlar 2005'ten beri aktif adsense kullanıcısıyım tek hesapla allaha şükür boşta ingilizce domainim hazır ingiltere vds hazır katılmak isterim
Benim kafama takılan domain adı içerikte önemli içeriği bilmeden domain adı biraz garip geldi ama madem adın önemli yok domain boşta hazırdır
Saygılar
Burdan mı duyuracaksınız hocam katılımcıları. Umarım içinde oluruz..
Bende katılayım... yeni Domain ve host hazır...
Bende katılmak istiyorum eğer kontenjan dolmadıysa veya herhangi bir sorun teşkil etmezse

Oluşturacağımız grup kapsamında gerçekten ihtiyacı olan kişilere bende domain-host üzerine yardımda bulunabilirim katkı amacıyla.
Saygılarımla
Hocam bende katılmak isterim kontenjan dolmamıştır inşallah
Hocam host domain hazır sizi bekliyorum teli yolladım.
ilk grupda yer yoksa ve ikinci grupda yer olacaksa ben de katilmak istiyorum : )
Bende katılmak istiyorum ve hostu olmayan arkadaşları gerekli yardımı yapabilirim.
Grupta yer varsa bende katılmak isterim.
Domain ve host hazır.
Hocam bende katilim gosterebilirim, izninizle.
Hocam bende katılmak istiyorum izninizle, öğrenciyim malum okul masraflarım falan ağır

facebook api'yi almak şart mı peki hocam ne üzerine çalışacağız ? ve nasıl iletişim içinde olacağız hocam pm atacak mısınız katılanları bildirecek misiniz bize ?
http://speedy.sh/FYvye/ADSENSE-KAZANC-GRUBU.rar http://www.megafileupload.com/en/fil...GRUBU-rar.html
Arkadaşlar yukarıdaki 2 linkten birini kullanarak ilk dökümanı indirebilirsiniz. Şifresi r10.net 'dir.
Lütfen sonuna kadar çok dikkatli bir şekilde okuyarak, facebook grubuna katılım gösteriniz. Artık soru-cevap ve konunun devamı facebook grubu üzerinden olacaktır. Gruba dışarıdan kimseyi eklemeyin lütfen. Özel bir gruptur.
Birçok kişinin uzun zamandır beklediği an geldi sanırım. Başlıyoruz inş.