Google Artık Robotluktan çıktı bence

Kimin ne yaptığını, ne istediğini, neler yapmak istediğini çok iyi biliyor

Gerçekten çok iyi biliyor ve ona göre değer veriyor. O yüzden artık Hak eden hak ettiği değeri alıyor! Kimse Google' yi kandırmaya kalkmasın ve yargılamasın, Google gerçekten hak edene hak ettiği değeri veriyor arkadaşlar !
Şimdi benim gözlemlediğim kadarı ile haber siteleri hep aramalarda ilk sıralarda çıkıyor değilmi, bazı arkadaşlar bu yönden çok dertli sanki google haber sitelerine torpil yapıyormuşçasına konular açıyorlar ama çok yanlış Haber sitelerinde dikkat ederseniz genelde konu başlıkları hep Googlede hedef olarak aranmayacak konu başlıkları var. Yani demek istediğim, Aslında herşey bir zincirlemedir, bir çok faktör vardır, fakat en önemli faktör gerçek bilgiyi verebilmektir. Bu anlayış içinizde oldugu sürece hem reelde hem sanalda herşeyi başarabilirsiniz. Şimdi kısa bir örnek vereyim önemli bir kelimede gerçekten çıkmak istiyorsanız o kelimeyi konu başlığını öncelikle not alın bu bir hedeftir. Hedef' e kolaydan zora gitmek istiyoruz. Hayatta hiç birşey kolay değildir, o yüzden hedefe yavaş yavaş ulaşmak gerekir, bir konuda geçmiş çok önemlidir, o konu hakkında geçmişiniz temeliniz yok ise hiç bir özgünlük işe yaramayacaktır. Örneğin Hedef kelimemiz İphone 6 Satış fiyatı nedir olsun bu bizim hedef kelimemiz olsun. Şimdi bu kelimede çıkmak istiyorsanız geçmişe yönelik iphone hakkında googlede olmayan ve hatta ve hatta aranma hacmi 0 olan bir içerik girmeniz gerekmektir. ve sürekli o konu hakkında aranma hacmi 0 kelimeler gireceksiniz öncelikle , daha sonra arama hacmi yüksek konu başlığımızı sitemize güvenerek rahatlıkla girebileceğiz

Bence olay budur arkadaş çünkü bunun en iyisini haber siteleri yapıyor ! Haber sitelerinde birçok yazar mevcuttur işte burda başlıyor özgünlüğün kuralı ! biraz karışık anlattım ama umarım beni anladınız, bir yanlışım varsa affola Saygılarımla