Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bak yaşlarımız yakın şevk meselesini geçti bu işler artık bu kadar rekabet bu kadar para dönerken google binbir taklalar atarken burda ben iyi makalede yazarım makale dediysem türkçe zayıf noktalama işaretlerine pek dikkat etmem işin aslı ama ben burda bu bilgileri verirsem zaten rekabet piyasasındayız bana özel bazı şeyleri kimseye söylemem. Zamanında burda cok eski zamanlarda yardım ettim çok kaybettim bu saatten sonra bana kimse demesinki burası paylaşma platformu vs bu şekilde konu açsaydın tebrik ederdim diyosunya ona istinaden bunları söyleme gereği duydum.

Şevk meselesine gelirsek değinmek istediğim o değildi, benim görüşüme göre bir konu açıyosan bunuda ip ucu olarak değerlendiriyorsan her türlü yoruma açık olman gerektiğidir. Ayrıca bilgilendirme var ama tam olarak başlığa göre uyuşmuyor hemen bir altta arkadaşa vereceğim cevabı okuyun lütfen.

Başlığa göre sağlam makale demek halen milletimizin özgünlük dediği olay herkes yemek yapar, 10 kişi aynı yemeği yapsada hepsi güzel olmaz bunun tadını tutturmak özgünlüktür. Çünki o tat çoğunda yoktur, google bunu yazılardan anladığı gibi lsi denen suggest olayınıda makalenin içinde yorumlar herşey yazıyla bitmez tek başına biryere kadardır dolaysıyla, herşeyi ziyaretçiye göre yaparsanız zaten google size otomatik uyar çoğu napıyor? kopy paste hadi onuda geçtim başlığa bakıyosun full winrar indir yazıyor indiriyosun demo winrar çıkıyor bidaha gelirmi adam sana? bide üstüne üstlük küfreder çıkar umarım ışık yakabilmişimdir saygılar.
Evet yaşıtız. O yüzden birbirimizi daha iyi anlarız Benim şevkten bahsetmemin sebebi, eleştiriye açık olmamak değil. Sadece hani olumsuz eleştiri yerine, yapıcı eleştiriler yapılsın diyorum. Konuda o kadar güzel mesajlar var ki, okuyupta anlayana çok faydalı bilgiler içeriyor. İşte mesela senin son paragrafın gibi Öyle kırılma, gücenme olmaz. Dedim ya ben bildiklerimi paylaştım. Sizlerin yorumuyla yanlış bildiklerimi görüp, eklemeler yapıyorum. Teşekkür ederim.