Alıntı
Başlığa göre sağlam makale demek halen milletimizin özgünlük dediği olay herkes yemek yapar, 10 kişi aynı yemeği yapsada hepsi güzel olmaz bunun tadını tutturmak özgünlüktür. Çünki o tat çoğunda yoktur, google bunu yazılardan anladığı gibi lsi denen suggest olayınıda makalenin içinde yorumlar herşey yazıyla bitmez tek başına biryere kadardır dolaysıyla, herşeyi ziyaretçiye göre yaparsanız zaten google size otomatik uyar çoğu napıyor? kopy paste hadi onuda geçtim başlığa bakıyosun full winrar indir yazıyor indiriyosun demo winrar çıkıyor bidaha gelirmi adam sana? bide üstüne üstlük küfreder çıkar umarım ışık yakabilmişimdir saygılar.
Bu yorumumu böyle yorumlamak doğru değil. Biz başlığın özgün olması ve sadece başlıkla ilgili iş yapalım anlamını katmıyoruz. Burada yorumumda amaç, ziyaretçinin senin sitene gelebilmesi için herkesin yazdığı başlık ve içerik değil. Sen ziyaretçi gözünden hangi aramaları tercih ediyorsun? Bu başlığı ve içeriği yazmak. Yoksa gidipte aynı konuyu farklı şekilde farklı başlıkla sizin örneğinizle yemek yapar gibi farklı şekilde yapmak doğru değildir. Hele ki rekabet unsuru çok olan sektörde bunu uygulamak aynı yerdeki trend 10 lokantanın karşısına ufak bir lokanta açmak gibi birşeydir. Yani dediklerinizle benim söylediğimin arasında tek bir bağlantı yok. İyi çalışmalar diliyorum.