Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bu yada benzer konu açsaydın seni gerçekten tebrik ederdim. Önemli olan paylaşım yapmak. Benim etiketlediğim kişilerin önemi yok. Onlar zaten kendilerini ispatlamış kişiler. Ben tüm yazı boyunca, acemi biri olduğu söyledim zaten. İşin teknik kısımlarından anlamam. Belki herkesçe bilinen şeyler yazdım. ama asıl önemli olan, güzel bir şekilde tartışmak. Eğer 18 yaşında olsaydım, yazdıklarından dolayı şevkim kırılabilirdi. Fakat 35 yaşındayım. Bu sebeple gücenmedim. Sana tavsiyem, daha yapıcı eleştirilerde bulunman ve gerçekten faydalı olmaya çalışmandır.
Hocam bak yaşlarımız yakın şevk meselesini geçti bu işler artık bu kadar rekabet bu kadar para dönerken google binbir taklalar atarken burda ben iyi makalede yazarım makale dediysem türkçe zayıf noktalama işaretlerine pek dikkat etmem işin aslı ama ben burda bu bilgileri verirsem zaten rekabet piyasasındayız bana özel bazı şeyleri kimseye söylemem. Zamanında burda cok eski zamanlarda yardım ettim çok kaybettim bu saatten sonra bana kimse demesinki burası paylaşma platformu vs bu şekilde konu açsaydın tebrik ederdim diyosunya ona istinaden bunları söyleme gereği duydum.

Şevk meselesine gelirsek değinmek istediğim o değildi, benim görüşüme göre bir konu açıyosan bunuda ip ucu olarak değerlendiriyorsan her türlü yoruma açık olman gerektiğidir. Ayrıca bilgilendirme var ama tam olarak başlığa göre uyuşmuyor hemen bir altta arkadaşa vereceğim cevabı okuyun lütfen.

bilcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgün makale kavramı kimsede olmayan, sadece bende olan bir makale olarak yorumlamak, gelir getirmek için yapılan bir siteye uygun olmayacaktır.

Eğer siz bir projeyi geliştirip, insanların yararına bir içerik sunamıyorsanız kimsede bulunmayan makalenizin hiç bir önemi yoktur.

Bir site mi açtınız? Bu kadın, ekonomi, kredi kartları vs.. olabilir. Düşüneceğiz google'a giren amatör ziyaretçi ne diye aratıyor?

Bir bayan sitesi açtık örnek bir konu: Beyaz eyeliner nasıl sürülür?, bir hafta içinde nasıl zayıflarım? gibi..

Eğer amacınız kendinize ait bir blog tutmak değilse, üstte verdiğim örnekler gibi insanların aradıkları konuları siteye girmeniz gerekir.

Sloganımız belli "Arkaplanda webmaster, önplanda ziyaretçi olmalıyız!".
Başlığa göre sağlam makale demek halen milletimizin özgünlük dediği olay herkes yemek yapar, 10 kişi aynı yemeği yapsada hepsi güzel olmaz bunun tadını tutturmak özgünlüktür. Çünki o tat çoğunda yoktur, google bunu yazılardan anladığı gibi lsi denen suggest olayınıda makalenin içinde yorumlar herşey yazıyla bitmez tek başına biryere kadardır dolaysıyla, herşeyi ziyaretçiye göre yaparsanız zaten google size otomatik uyar çoğu napıyor? kopy paste hadi onuda geçtim başlığa bakıyosun full winrar indir yazıyor indiriyosun demo winrar çıkıyor bidaha gelirmi adam sana? bide üstüne üstlük küfreder çıkar umarım ışık yakabilmişimdir saygılar.