hayatnesesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam bu zaman kadar almadığım e-kitap almadığım destek kalmadı hepside şöle şöle yap face sayfası aç twit at, toplistlere ekle vs vs. dedi.

Sonuç olarak para alıp akıl vermeyeceksiniz ve olmayınca sen yapamamışındır,bir yeri eksik yapmışsındır, sende şans yokmuş gibi cümleler duymayacağım. Bu iyi birşey. Sistem sürekli olacak ve adsense ban riski oluşturmayacaksa Bırakın ayda 30k kazanıp %30unu vermeyi 3k kazanıp %30 vermeye razıyım.

Sonuç oalrak bu sistemide deneyeceğim artık son vuruş yoksa çıkıp iş arayacağım

Sektör vs. önemli mi? Sistem nasıl oluşacak?
Malesef bu şekilde yurtdışında da çok su-istimal var. Günde 2 saatinizi isteyeceğim ben sizden başka birşey değil. Telefon mail ile de iletişimde oluruz zaten. Öncesinde benden satın almanız hiçbirşey yok ama sonrasında %30 alırım

Tekrar tekrar yazıyorum bunu gözden kaçıranlar varsa görürler diye. Mayıs itibari ile kazancınızın %30'unu alırım.

dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inşallah yaradan herkesin gönlüne göre verir hocam
benim merak ettiğim bu işi nasil takip ediceksin. kaç kişi giricek kaç kişi sistemi yürütücek kaç kişi kazanacak organizasyon nasil olucak yarin bir gün biz malakta kalmalaylim sorularimiz cevapsiz kalmasin aradiğiniz kişeye şuan ulaşilmiyo denmesin.
Soru sorulacak pek fazla durum olmayacak. Beni kıran 1-2 olay oldu. Benim 1 yaşında oğlum var ve 6.gün hastalığına yakalandı. 10 gündür onunla uğraşırken bazı kişiler sallıyor, oyalıyor vs. yazmış.

MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önceden reglenmiş 3-4 aylık sıfır bir domain olur mu?
Hiç kullanılmadı ise olur dostum. Hiç kullanılmamış olması şart ama.. +bir de yurtdışı bir firmadan hosting istiyorum. ilerde vps ve sunucuya çevireceğiz. Ben bu konuda sunucular nickli arkadaş ile çalışıyorum. Hedef gösteririm şart koşmam. Niyeti bozuk adam çok. O yüzden sen istediğin yerden alabilirsin. uptime yüksek olsun ona dikkat et yeterli. İlerde saldırılar da gelecektir. Korumalı paketler çok daha iyi olacaktır.