Cagatayh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 yıl hiçbir backlink çalışması yapılmayıp kendi haline bırakılmış bir site.

Son zamanlarda içerik girilmeye başlansa da siteye gelen çoğu kelimelerde 10. sayfaya hatta daha da fazla geriye atılmışız.

Tek tek tüm kelimeler için tanıtım yazısı vb. çalışmalar zor olacaktır. Yeni açılan başlıklar bile 4. 5. sayfalarda kalıyor. Genel olarak tüm kelimelerin en azından 3.4. sayfalara kadar gelmesi için nasıl bir yol izlenmeli ?
Merhabalar;

Sormuş olduğunuz sual ile cevap aramanız oldukça abest, uzun yıllar yayın hayatına ara veren web sitesine son zamanlarda diye tabir ettiğiniz zaman diliminde nasıl 1. sayfada listelenme gibi bir beklenti içerisindesiniz onuda anlayamadım. Hedeflediğiniz titleleriniz doğrultusunda hitlist ve toplistlere kayıt olmanız en önemliside yine hedeflediğiniz kelimede içerik üretmeniz gerekmektedir.