Sizde hangisi bulunuyor fiyatta bi fark varmi hangisiyle takas etmeyi düşünüyorsunuz hocam biraz takas şartlarınızuda söyleyebilirseniz iyi olur
Hocam benim cep telefonu üzerine mağazam var antalya manavgatta. Forumda birçok arkadaş biliyor beni zaten. Şu anda 2 tane beyaz 1 tane siyah var. Siyah dediğim şu renk
Beyazların bir tanesinde kılcal çizik yada soyulma yok. 2 tane otelin sahibi olan bir müşterime geçen sezon sonu satmıştım ve 2 hafta önce iphone 5s ile takas yaptı kendisi. Cihaz ilk alındığı günkü gibi. Kozmetik üzerinden 10 üzerinden 10 alır. Full kutu ve aparat herşeyi ile birlikte mağazamızdaki satış fiyatımız 1100 TL.
Dİğer 2 cihazın ise birisi siyah diğeri beyaz. Ikisinde de çizik mizik namına birşey yok fakat kenarlarında kullanımdan kaynaklanan ufaklı tefekli soyulmalar var. O cihazların fiyatı ise 1000 TL.
Cihazların hepsi de yurtiçi, yurtdışından gelen ürün yok. 1100 TL olan cihazla takas yapmak isterseniz üzerine 350 TL, diğerlerinden birisi ile takas yapmak isterseniz üzerine 250 TL alırız.
Düşünürseniz yarın cihazların resmini çekip ekleyeyim..