Ben de birkaç ekleme yapmak istiyorum.
2011-2012 yılları arasında freelance bir müşterimin içerik editörlüğünü de yapıyordum. Dışardan yazdırma denemelerim oldu ama bir türlü beğenip onaylayamadım. Çünkü uzun süre bir konuda danışmanlık verince o konuya en iyi siz hakim oluyorsunuz. Not provided sorunu da olmadığı için analiz imkanınız çok daha iyi.
Neyse bu yıllarda hazırladığım içerikler genellikle kullanıcıların forumlarda nadir sorduğu içeriklerdi. Fakat aslında insanlar Google a bununla alakalı sorgular gönderiyorlardı. Zamanla sorunların artması ile nadir cevap niteliği taşıyan yazılarım daha ön plana çıktı.
doğal olarak paylaşılmaya başlandı.
Danışmanlığını bırakalı 1 sene olmasına rağmen iyi bir kelimede hala 1. sırasını koruyor. Başka bir çalışma da yapılmadı.
Özetle az bilgi olan konularda çok bilgi verdiğinizde kalite ve domain trust değerleri yükseliyor. Mızturst ölçümünü yaptığınızda da arada farkları görebiliyorsunuz.
Tabi gerçekçi olmak gereken bir konu da her sektörde içerik pazarlamasını nasıl kurgulayacağınız. Eminim bu kolay olmayacak. Sürekli işin içindeyseniz ve bilginizde varsa belirli bir zaman sonra bu yönünüz gelişiyor.