SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum yazanları da anlamak güç. Şimdi, ben bu konuyu gördüm. Normal bir webmaster olarak sık kullanılanlara ekler ya da abone olurum. Bir kaç gün öyle arada girer 2 saniye bakarım. Bilgi varsa kârdır der faydalanırım, yoksa zaten yoktur.

Buraya gelip "bilgi nerede, bizi mi kandırıyorsun, günlerde bekliyoruz, yalan mı attın, şaka mı yapıyorsun" diye yazmak yazana zarar, vakit kaybı.

Neyse, iyi forumlar herkese.
Dikkat ettiyseniz hocam ben bizi oyalama demiyorum, kardeslerimizi oyalama diyorum.
ben forumun gundemini yeni mesajlardan takip eden biri olarak surekli bu konuya denk geliyorum, bir goz atiyorum ve yukarida dedigim gibi, show ve oyalamaktan baska bir sey yok. Kusura bakmayin ama haksizlik olarak goruyorum diger bekleyen arkadaslara ve haksizliga gelemem .

Ben neden onu beklemiyorum? Cunku su anda 3 farkli hesaptan az bucuk bende o kadar kazaniyorum, ve gorebileceginiz gibi onun 30da 1 kadar hit ile !!

Bir fikir olsun diye

Soylemeyi unuttum edit: Hosting de herhangi bir ozel sunucu falan degil, http://bit.ly/h-host 'tan normal website hosting, yani reseller bile degil