sipariş başına kazanma metodunda net affiliate komisyonu nedir?(79,149 ve 199 luk için ayrı ayrı soruyorum.)(5 e bölünme olayını hesaba katarak söyleyiniz)
çağrı başına kazanç nedir?
bir müşteri sizi arayıp tel. no ile sipariş verirse bu komisyona çağrı+sipariş başı kazanç şeklinde mi geçer?
Affiliate Engineer çalışma prensibi sipariş formundaki ürünün adedine göre değil sipariş formu adedi olarak ölçümlenir. Bannerlarınız üzerinden siteye kazandırdığınız müşterileri sipariş formu ya da beni ara formunu doldururlarsa ve bu bilgiler kaliteli, gerçek bilgiler ise reklamını yaptığınız teklifteki sipariş formu başına ve beni ara formu başına tutarları kazanırsınız.
“Son 5 kişinin dönüşümlerimi aktarılıyor" ibaresinin açıklaması ise şöyledir. Diyelim ki bir ürün için 7 affiliateci de birden reklam vermeye başladı. 1 müşteri ise bu ürünle ilgileniyor ve tesadüf olarak farklı zamanlarda 7 affiliatecinin ayrı ayrı olarak verdiği reklamlara tıkladı ve siteye gitti. En sonuncusuna tıkladığında ise yani 7. kişiye ürünü almaya karar verdi ve sipariş formunu doldurdu. Bu işlem firma taraflı başarılı bir dönüşüm olarak onaylanırsa sadece o son (7.) affiliateci kazanmıyor. Kişi öncesinde başka affiliatecilerinde reklamlarını da tıkladığı için, kazanç ortaklığı açısından son affiliatecinin kazancı yani firma teklif bedeli, son 5 affiliateci arasında bölüştürülüyor.
İkinci sorunuzun cevabı da ilk sorunun cevabındaki açıklamada yer aldığı üzere; çalışma yaptığınız firmanın beni ara formu başına teklifi ne ise kazanç hanenize o tutar yansır.
Telefon ile dönüş yapılan müşteri sipariş vermiş olsa da siz o firmaya beni ara formu lead’i kazandırdığınız için tutar beni ara formu başından kazanç hanenize yansır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:22:39 -->-> Daha önceki mesaj 16:14:37 --
Fat block ürününün linklerini siteme koydum toplamda yaklaşık 400-500 hit gönderdim, ancak hiçbir satış gelmedi. Bir problem olmadığına emin misiniz?
Bilmenizi isteriz ki firmaya kazandırdığınız leadler size yansıtılmadan dönüşüme kazandırılamaz. Sistemin çalışma prensibinde firma gelen sipariş formu ya da beni ara formu datalarının hangi kaynaktan (kendi reklamlarından, doğrudan, affiliateci tarafından)geldiği ilk etapta göremez. Ne zaman ki firma kaliteli dönüşüm olarak adlandırdığı bu leadleri onaylarsa ve leadlarin detayını görmek isterse o an kazanç hanenize ilgili dönüşümün tutarı yansır. Şayet firma kaliteli dönüşüm olarak adlandırmaz ise çöp dönüşüm olur ve siparişin ya da beni ara formunun detayını göremeden bu dönüşümler iptal edilir. İptal edilen leadler size kazanç olarak yansımaz.Sistemin işleyiş yapısına göre satışlar sayıldığı halde size kazancın yansımaması gibi bir durum yazılımsal olarak söz konusu değildir. Bilginize sunarız.