1. Seocunuz arkasından böyle söz vb. hiç hoş olmayan şeyler söylemeniz çok yanlış.
2. Emin değilseniz madem bu adama güvenmiyorsanız niye bu çalışmaları yaptırdınız
3. Siteniz bu çalışmalardan sonra kademe kademe yükselmiş dediğinize göre 9.sıraya kadar yani ilk sayfaya gelmiş.
Şimdi burada bir başarı gözüküyor.Bir ilerleme gözüküyor.Neden böyle saçma bir başlık açıp seocunuzu kötülüyorsunuz ki?
Kötü seocu var tabi piyasada ama böyle kötü müşteri de mevcut malesef.
hocam ben seo danışmanımı kötülemedim (seo danışmanı terimi bana tuhaf geliyor) yarı ödemesini yaptım yarı ödemesi de iş bittikten sonra. ayrıca kendisi ile anlaşalı 10 gün oldu şu ana kadar ki çalışmam kendi bilgi ve tecrübelerim ile 9. sıraya geldi. belki farklı teknikler vardır ben bilmiyorum diye diğer arkadaşla anlaştım.
konuyu açtım dikkat ettiyseniz ana siteme link vermedim diğerlerini copy - paste ile yaptım diye linklenmiştir. burda kötü amacım yok.
sizin beni neden böyle yerden yere vurduğunuzu anlamadım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:15 -->-> Daha önceki mesaj 14:33:54 --
e-imzasatis ile hedef nedir? yani ne hedefledin de ne olmadi?
e-imza için diğer sitelere günlük 100 kadar sipariş gelirken buraya hiç gelmiyor. yani satış internet üzerinden yapılıyor.
mesala bir site var e-imza gen tr ve 2008 de en son güncellenmiş ve daha da üstümde amacım ilk sayfa ortalarında olmak. şuanda ya son sırada yada ikinci sayfa başındayım.